StoryEditorOCM
DubrovnikFOTO /VIDEO

Humanitarna aukcija u Studentskom domu: slikarice i ‘Tate‘ zajedno za stipendiste!

Piše G.B.
10. veljače 2024. - 10:09

Humanitarna udruga Tata je tata organizirala je sinoć u Studentskom domu Dubrovnik aukciju slika za stipendiranje učenika i studenata koji su ostali bez roditelja, ili su se našli u teškoj životnoj situaciji. Na aukciji i uplatana na poseban račun za stipendiste prikupljeno je više od 19 tisuća eura, a akcija i dalje traje.

Plemenitoj akciji odazvale su se brojne dubrovačke likovne umjetnice, a radove za licitaciju donirale su Lena Kramarić, Nikolina Šimunović, Katarina Ivanišin, Ivana Selmani, Jasmina Runje, Antonija Rusković Radonić, Aida Hebib Raguž, Iris Lobaš Kukavičić, Iva Laterzi Obuljen, Dubravka Tullio, Romana Milutin Fabris, Ivona Šimunović i Katarina Alamat Kusijanović.

U prigodi aukcije predstavnik Ivica Hajdić zahvalio je svim sudionicama i podsjetio kako tate već niz godina pomažu sugrađane i ostale potrebite kupovanjem humanitarnih spenzi, plaćanjem računa, obnovom objekata i na brojne druge načine.

Ovo je inače drugo izdanje ove dobrotvorne akcije s umjetničkim prizvukom, a dogodine je plan izložiti djela slikarica i slikara.

 

29. travanj 2024 21:31