Vodeći chef, Andrea Migliaccio je po prvi put u Dubrovniku. Ekskluzivno u Villi Dubrovnik u restoranu Pjerin, od 25. rujna do 1. listopada pripremat će talijanske specijalitete. Inače Andrea Migliaccio je voditelj dva restorana koje imaju dvije Michelinn zvjezdice na otoku Anacapri.
Za vas je pripremio:
Predjela
Carpaccio od brancina s crnim maslinama, kaparama i confitom od mini rajčica
Salata od hobotnice, liganja, sipe i kozica
Naglo pečene jakobove kapice sa „panzanella“salatom i umakom od bosiljka
Tjestenina
Rižoto od limuna s carpacciom od crvenih kozica i umakom od rakova
Ravioli punjeni mladim sirom u umaku od mini rajčica
Domaća pasta tagliolini sa tikvicama , burrata sirom i tartarom od tune
Riba
Punjeni lignji s dimljenim sirom, crnim maslinama i sušenim rajčicama
File bakalara kuhan na niskoj temperaturi poslužen sa salatom od povrća i umakom od peršina
File orade sa confitom od sušenih rajčica, špinatom i selekcijom plodova mora
Desert
“Pastiera”kolač s ricotta sirom, kandiranim voćem i umakom od naranče
Babà sa sladoledom i rumom
Kolač od bijele čokolade, badema i limuna poslužen uz čokoladni umak
Veselimo se Vašem dolasku!
Stojimo na raspolaganju za dodatne informacije i rezervacije na:
Tel: 020 500 300
E-Mail: guestservices@villa-dubrovnik.hr
StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoPROMO: HOTEL "VILLA DUBROVNIK"
Počastite se posebnim delicijama!
26. rujna 2017. - 16:47