StoryEditorOCM

Dubrovačka Turistička zajednica i naši hoteli na radionici luksuznog segmenta turizma

Piše DV
26. svibnja 2021. - 16:04

Na poslovnoj radionici luksuznog segmenta turizma, u hotelu Regent Porto Montenegro, u Crnoj Gori, sudjeluju 33 tvrtke iz Hrvatske i Crne Gore, turističke zajednice Dubrovnika, Šibenika i Zagreba i neki od najboljih hrvatskih hotela. Skup „Adriatic Luxury“ okuplja 60-tak i najboljih luxury turističkih agenata s područja Ukrajine, Rusije, Bjelorusije, Armenije i Moldavije. Organizatori događanja su dubrovačka turistička agencija Adriatic Concierge i tvrtka Travel Connections Union iz Bjelorusije.

Iz Dubrovnika, uz TZ grada Dubrovnika sudjeluju agencija Adriatic Concierge, Jadranski luksuzni hoteli, Rixos Premium Dubrovnik, Importanne Hotels & Resorts, Sun Gardens Dubrovnik, Valamar Riviera Hotels i Villa Dubrovnik.

Domaćin večeri dobrodošlice za sve sudionike bila je Turistička zajednica grada Dubrovnika, koja nas je predstavila vinima dubrovačkog kraja. Direktorica TZ-a Dubrovnika Ana Hrnić je najavila da će se sljedeće godine „Adriatic Luxury“ održati u Dubrovniku te istaknula veliki potencijal luksuznog segmenta turizma.

Tijekom poslovnih radionica, sljedeća dva dana, Aida Hadžić, koordinatorica Odjela za komunikacijske taktike TZ grada Dubrovnika, predstavit će turističku ponudu Dubrovnika s naglaskom na sigurnost destinacije.

26. lipanj 2024 01:35