StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSukob oko imovine?

Susjedi Severinine majke još su pod šokom sinoćnje drame: ‘Derala se da će iskrvarit‘ i zvonila ciloj zgradi. Onda je ka mrtvo tilo legla isprid portuna, a mater joj se skalala reć da je sramoti‘

Piše M.P./sd
30. kolovoza 2022. - 19:32

U Požeškoj ulici, gdje stanuje Severnina majka, se odvija naizgled normalno popodne. Naizgled se razvlači jedan lijeni ljetni dan, naizgled prolaznici ne bacaju poglede prema zgradi u kojoj se sinoć odvijala prava mala drama, naizgled ljudi u parkiranim automobilima nisu fotografi koji čekaju da im neki od aktera dospije u kadar, donosi Slobodna Dalmacija.

Pred kućom u kojoj stanuje Ana Vučković, majka poznate pjevačice, smo zatekli dvoje stanara. Po njihovom položaju, gestikulaciji i pogledima se lako dalo zaključiti o čemu upravo razglabaju i kakvim informacijama "dilaju". Dakle, valjalo im je prići.

Nakon što smo se predstavili, reagirali su prijateljski i s razumijevanjem. Pa smo prešli na stvar...

- Sinoć oko dva su nas probudili urlanje i udarci iz portuna. Nismo znali ni ko je ni šta je, samo je vikala: "Ljudi, pomozite mi!" Zvali smo policajce, koji su nam poručili da su već zaprimili dojavu. Ali, iz nekog razloga, su tek jutros došli na mjesto događaja, išli od stana i ispitivali ljude šta je bilo. Znači, moglo se desit ko zna šta, oni se ne bi udostojili pojavit. Evo, ja se ježin od same pomisli na ovo. Pitajte ih, pitajte zašto nisu došli sinoć. A možda im je neko reka da ne dođu... - pita se naša sugovornica i moli nas da saznamo zašto se policija sinoć nije pojavila. Odgovor ćemo objaviti čim stigne.

Drugi stanar kaže da je i njega probudila buka, nakon čega je izašao na balkon i bio na njemu sve do pred jutro. Kaže, teško je zaspat nakon takvih krikova. A jedno dijete u zgradi je nastavilo plakati sat vremena nakon incidenta, očito snažno uznemireno onime što je čulo.

- Samo san uspia razaznat da se svađaju oko imovine. Ova je optuživala Sevu da joj ima dat ono šta je njeno. Onda je jedan taksi sta ispred zgrade i iz njega je izletila neka plavuša. Utrčala je u portun i uskoro iz njega izašla s pjevačicon. Onda su uskočile u Sevin auto i odvezle se. Nakon toga je sestra nastavila još jače zapomagat i zvonit na sva vrata u portunu. Derala se da će iskrvarit, a rekli su mi da je imala samo neku bezveznu malu ranu na ruci. To je trajalo punih 45 minuta. Onda je legla ispred portuna i stenjala da joj treba nekakva pumpica. Nekoliko stanara se okupilo oko nje, a došla je i gospođa Ana. Govorila je kćeri da ne radi scene pred svima i da je ne sramoti. Ova je samo ležala ka mrtvo tilo, sve dok nije došla hitna i skupila je - govori susjed.

Ovakve scene, kažu, nisu baš uobičajene u njihovoj zgradi. Davno prije je znalo bit nekakvih čarki u obitelji Vučković, ali se to već i zaboravilo. Sevinu majku i ne viđaju često, a sestra Marijana, koliko im je poznato, živi u Njemačkoj. A, ako bi baš trebali špekulirati, moguće da je netko dojavio sestri da je Seve u stanu, a da ova koristi svaku prigodu da iz nje pokušava iskamčiti nekakav novac.

- A šta je ovo slovo "S" kraj vrata od portuna? Jel to S kao Seve? - kurjožasti smo mi novinari.

- Ne, to je S kao sklonište. Stoji tu negdi još od ‘91. - kažu nam stanari.

26. travanj 2024 00:26