StoryEditorOCM

Schweppes nova bočica: Povratak bezvremenskoj eleganciji

Piše PROMO
22. kolovoza 2024. - 09:52

Schweppes je renomirani svjetski brend gaziranih pića, osnovan 1783. godine na izvanrednom karakteru i pionirskom duhu Jacoba Schweppea, koji je prvi uspješno dodao ugljični dioksid u mineralnu vodu, stvarajući tako prvo gazirano piće. Poznat po reskom, elegantnom temperamentu, kristalno čistom izgledu i nježno-gorkom okusu, Schweppes je simbol kvalitete i tradicije. Osim što se može miješati s alkoholnim pićima kao idealan dodatak koktelima, Schweppes se ističe i kao savršen napitak za uživanje samostalno.

image

PR foto

Nova bočica Schweppesa, inspirirana prvom skittle bocom iz 1783. godine, odražava povratak korijenima branda. Sa svojim gracioznim zakrivljenim vratom i elegantnim dizajnom, nova bočica naglašava sofisticiranost i nasljeđe Schweppesa, pružajući modernu interpretaciju klasičnog stila.

U sklopu kampanje "Born Social", nova bočica Schweppesa simbolizira vrijednost zajedništva i dijeljenja trenutaka. Kampanja naglašava Schweppes kao simbol vrhunske kvalitete i raznolikosti, ističući inovaciju i društvenu povezanost kao srž filozofije brenda, čineći Schweppes idealnim izborom za svaku prigodu.

image

PR foto

19. rujan 2024 01:39