StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetU HOTELU HILTON

Prvi otvoreni sastanak na koji su pozvane sve mame iz Dubrovačko-neretvanske županije

Piše PSD.
9. lipnja 2017. - 12:33

U ponedjeljak, 12. lipnja, u hotelu Hilton održat će se prvi otvoreni sastanak Udruge Mame iz Dubrovnika.

Na sastanke su pozvane sve buduće mame iz Dubrovačko-neretvanske županije. Njihov poziv prenosimo u cijelosti:

'Drage mame i buduće mame!
Svakodnevno se u našim užurbanim životima i balansiranju između djece, posla, kuće, susrećemo s mnogim poteškoćama vezanim uz naše specifično područje! A da nam život s djecom može biti lakši uz nekoliko preinaka Gradske, općinske i županijske vlasti, može! Iz tog razloga je pokrenuta Udruga Mame iz Du, kojoj je cilj poboljšanje svakodnevnog života majki i djece, obitelji općenito! Udružile smo se da bi zajedničkim snagama nesto promijenile. U jako kratko vremena postigle smo mnoge male, ali nama velike stvari!

Bez međusobne komunikacije, ne možemo mnogo. Facebook stranica "Mame iz Dubrovnika" nam je jednostavno postala pretijesna platforma za otvorenu komunikaciju vezanu uz našu problematiku kao majki! Iz tog razloga vas pozivamo na otvoreni sastanak Udruge Mame iz Du, gdje ćemo zajednički odlučiti o najbitnijim projektima koji će biti upućeni u Gradsko i Županijsko vijeće, te ćete se moći direktno učlaniti u Udrugu. Na sastanku će biti riječi o načinu funkcioniranja Udruge, ciljevima, te idejama! Također će biti riječi o podružnicama i specifičnim općinama. Na sastanak su pozvane SVE mame iz naše županije! Dođite, informirajte se, upoznajte se s mamama koje muče isti problemi i nađimo zajednička rješenja!
Sastanak ce se odrzati u hotelu Hilton Imperial Dubrovnik u ponedjeljak 12.06. u 18h popodne! Potrebno je najaviti svoj dolazak jer je broj stolica ograničen.'

Možete se javiti na:
Dita - 098/179-1284
Maris - 098/938-8283
Marijana - 099/485-0632
Romana - 097/726-3691

Krenimo zajedno raditi promjene u našem društvu za dobrobit naše djece! Udruga Mame iz Du!

29. rujan 2024 02:41