StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSTIGAO ODGOVOR IZ CRODUX-A O BENZINSKOJ CRPKI NA BATAHOVINI

NIJE PUMPA NEGO SKLADIŠTE: Prije početka rada neophodna su ulaganja

Piše DV
2. siječnja 2020. - 18:46
Nakon što je INA izgubila ugovor o najmu benzinske crpke za plovila na Batahovini, zatražili smo od novog zakupca, naftne tvrtke CRODUX da pojasne hoće li se dubrovački ribari i brodari i dalje moći opskrbljivati cijenom povlaštenim 'plavim dizelom' na pumpi u 'Shellu'.

- Crodux derivati dva d.o.o. poduzeti sve što je potrebno kako bi se u najskorijem mogućem vremenskom roku omogućilo snabdijevanje korisnika naftnim derivatima na području Batahovine u Dubrovniku. Napominjemo da se u ovom slučaju ne radi o benzinskoj postaji, već o skladištu naftnih derivata, te će prije početka rada biti neophodno provesti stanovita investicijska ulaganja koja će Crodux derivati dva d.o.o. i realizirati, ali ona iziskuju određeno vrijeme . Na ovom području planiramo omogućiti snabdijevanje korisnika eurodieselom, eurodieselom plavim te loživim uljem ekstra lakim EURO - poručuju iz CRODUX-a.

Podsjetimo Dubrovački hr. prvi je objavio kako je CRODUX ponuđenom cijenom zakupa nadjačao INA-u te je ugovor državne naftne kompanije sa koncesionarom, tvrtkom Luka Dubrovnik d.o.o. istekao zadnjeg dana 2019. godine.
28. rujan 2024 10:37