StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNEMALO SU SE IZNENADILI

Nakon četiri dana otkriveno da božićna jelka ima stanara: ‘Vidio sam kako se miču grane...‘

Piše Z.K./JL
16. prosinca 2023. - 16:28

Ljudi su bili prilično šokirani kad su otkrili da im je s božićnim drvcem u dom ušla jedna sova, piše Jutarnji list. Taj svat nije bio pretjerano iznenađen kad je otkriven - puna četiri dana živio je na tom drvcu. Unesen je s njim, a nije otkriven ni u trenucima kad je drvo ukrašavano. Jednostavno se maleno stvorenje stopilo s jelkom.

Kad je na kraju otkriveno, nije djelovalo previše uznemireno. Na kraju krajeva, sova je svoj na svome - to stablo je, vrlo vjerojatno, bilo njen dom ili je barem nakratko poslužilo kao dom. Što je najbolje, nisu je otkrili vlasnici doma u američkom Kentuckyju u kojem je, stjecajem okolnosti, i ona uselila, nego muškarac koji je čistio njihov tepih. On je bio taj koji je primijetio da se grane drvca pomiču, pa je znatiželjno zavirio da vidi što se događa. Nemalo se iznenadio videći sovu.

Kad je vlasnici kuće javio koga je pronašao u njenom domu, ona je bila šokirana. Kako je rekla za FOX 26, sreća je da ju je našao netko drugi. Da ju je ona vidjela, od straha bi pobjegla van kuće.

Na svu sreću, iz kuće je na kraju izašla samo sova. Nakon što ju je snimio, muškarac koji ju je pronašao odlučio je kako maleno stvorenje treba iznijeti iz kuće i pustiti je da ode svojim putem. Sova je to i učinila.

30. travanj 2024 06:10