StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetReakcije na bizarnu šetnju

Kratki video u kojem žena na uzici vodi ‘kućnog ljubimca‘ sablaznio poznatog kirurga: ‘Sve češće se prisjećam Jugoslavije, nije tad bilo ovoliko loše...‘

Piše DV/ Vijesti SD
2. travnja 2023. - 11:56

- Zagreb je najljepši grad, s njim u srcu se ostaje mlad, i kroz noć, i kroz dan pjevam sretan jer znam da moj Zagreb je najljepši grad, pjevao je Drago Diklić. No, s jednom od najljepših pjesama o našem glavnom gradu sigurno se ovih dana ne slaže poznati splitski kirurg Hrvoje Tomasović koji je svoju sablazan podijelio i na društvenim mrežama.

Tomasović je, naime, na svom Facebook profilu objavio kratki video u kojem se vidi da žena na uzici kroz centar grada vodi, pretpostavljamo, muškarca s maskom konja ili možda jednoroga. Nije mu to baš najbolje sjelo pa se prisjetio i Jugoslavije i primijetio da mu se to događa sve češće i da tada i nije bilo tako loše.

image


Kirurg Hrvoje Tomasović

Marko Todorov/Cropix

Čini se da Tomasović za takvo ponašanje krivi, a možda i pohvaljuje, jednu političku stranku što je jasno iz posljednjih riječi njegove objave.

 

Video je, očekivano, izazvao puno polemike, a brojni prijatelji i pratitelji splitskog kirurga komentirali su viđeno.

- Ovo je predegutantno za ljudsku rasu, ljudi bi trebali učiti od životinja, kažu na njegovom profilu.

- Dno dna, nema lijeka, jedni kleče, jedni pužu, jedni iznose lovu van RH, dodaju.

Neki bi pribjegli i oštrim mjerama.

- Ovo odmah proslijediti u ludnicu. Ne dajte se ljudi, čuvajte djecu jer sotona nasrće, nemaju oni dileme.

image

Šetnja s konjem /jednorogom

38599/Slobodna Dalmacija

 

Javila se Tomasoviću i jedna kolegica poznata hrvatskoj javnosti, Dijana Zadravec.

- Ovakvim stvarima uopće ne bi trebalo davati publicitet odnosno mjesta u javnom prostoru jer ih to hrani. Jednostavno ignore i nestat će. Glupana, psihića i egzibicionista je uvijek bilo i bit će, napisala je Zadravec, a Tomasović joj je rekao da će o tome stručno raspraviti.

Bilo je tu još svakakvog blaga u komentarima, ali možda je najbolje da se sami bacite na proučavanje...

I što na kraju reći? Prolaze dani, a centrom Zagreba se puže, kleči, sigurno neki i malo legnu da odmore... Za svakoga ponešto, očigledno. A u zazvanoj se ‘Jugi‘ nitko od navedenih ne bi dobro proveo.

15. lipanj 2024 10:13