StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetIZAZOVI U KORONAKRIZI |

DEVETA "OFEL" KONFERENCIJA U DUBROVNIKU: Korporativno upravljanje u uvjetima pandemije

Piše dv
7. svibnja 2021. - 08:20

U organizaciji Centra za istraživanje i razvoj upravljanja i Sveučilišta u Dubrovniku se održava Deveta međunarodna znanstvena OFEL konferencija (9th International OFEL Conference on Governance, Management, and Entrepreneurship) s temom „Building resilient boards: Facing emerging challenges in corporate governance“ i s posebnim trackom pod nazivom “Post-pandemic corporate governance challenges in Southeast Europe“.

Konferencijska područja su korporativno upravljanje, menadžment, vodstvo, poduzetništvo i edukacija u vremenu pandemijskih i postpandemijskih izazova koji je donijela COVID-19 bolesti.

Teme korporativnog upravljanja u uvjetima „nove stvarnosti“, koje su u fokusu ovogodišnje konferencije, bitne su točke na globalnoj znanstvenoj i stručnoj agendi i iznimno važne za daljnji razvoj društva.

Deveta OFEL konferencija okupila je brojne znanstvenike i stručnjake na virtualnim sesijama iz područja poslovne ekonomije iz cijeloga svijeta, a završava plenarnom dijelom u petak u prostorima Acedemusa u okviru Sveučilišta u Dubrovniku.

Ključni govornici na plenarnoj sesiju 7.5y. na devetoj OFEL konferenciji su profesor Darko Tipurić s Ekonomskog fakulteta iz Zagrebu i Nebojša Stojčić, prorektor Sveučilišta u Dubrovniku. Uz njih dvojicu izlaganja će imati i dr.sc.Lana Cindrić i dr.sc,. Ana Krajnović sa zagrebačkog Ekonomskog fakulteta. Ovo je jedan od bitnih znanstveno-stručnih skupova kojim će se dodatno povećati vizibilnost naše zemlje i akcentirati bitna pitanja s kojima se suočavamo i s kojima ćemo se suočavati zbog pandemije COVID-19 bolesti.

23. travanj 2024 08:19