StoryEditorOCM
Crna kronikaCRNI POTOK

Bizarno otkriće: Usred vrta pronašao mrtvog muškarca sa glavom na jastuku! Par metara dalje bilo je i tijelo žene

Piše Mario Pušić/JL
16. ožujka 2022. - 12:30

Obdukcija koja će se obaviti u Općoj bolnici Sisak trebala bi dati odgovore na pitanje na koji način su preminuli nevjenčani supružnici Ljuban P. (69) i Đurđa M. (73) u selu Crni Potok na području općine Topusko i na samoj granici s Bosnom i Hercegovinom.

- Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku. Očevidom je utvrđeno kako se radi o 73-godišnjoj i 69-godišnjem hrvatskom državljaninu - priopćili su iz policije, potvrdivši da su njihova tijela prevezena na Odjel patologije sisačke Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, donosi Jutarnji list

Tijela je pronašao susjed te pozvao policiju. Muškarac je ležao u vrtu, ispod glave je imao jastuk, a tijelo žene je bilo kod stepeništa koje vodi u kuću. Radi li se o prirodnim smrtima ili ima elemenata nasilja, trebalo bi se znati nakon istrage.

U sisačkoj bolnici će se utvrđivati uzroci smrti još jedne osobe čije je tijelo također pronađeno tijekom jučerašnjeg dana, a identitet joj je nepoznat.

01. srpanj 2024 16:03