StoryEditorOCM
VaterpoloDIVLJA LIGA

Prve utakmice su u subotu u Mlinima. Ždrijeb u četvrtak kraj dum Marina, kuglice će izvlačiti...

Piše DL
26. srpnja 2023. - 18:02

Još danas su prijave, te će se znati koliko će sastava ovog ljeta igrati za naslov pobjednika Prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu. Brane ga Kokoti, koji su prijavili i teren. Bit će domaćini u Zatonu.

Prijavu je već dostavio i doprvak FUN H2O Mlini, i on je prijavio teren, isto je napravila i brončana Porporela...  Teren je prijavio i Kamen mali (Cavtat), zatim Lukovica (Plat).

Prijavljen je i Bellevue. Napravila je to ekipa Plaža Bellevue. Tu je i teren u Mokošici, u Vapora. Trebalo bi se igrati i na Dančama...

Novi je sustav natjecanja, nove su propozicije. Ždrijeb je u 8.30 sati u četvrtak, 27. srpnja, kraj spomenika Marina Držića. Dva legendarna igrača, danas treneri Sandro Sukno i Elvis Fatović, prvi aktualnog prvaka Europe i Italije PRO Recca, a drugi španjolskog prvaka CNA Barcelonete, izvlačit će kuglice. Uz njih u ime Grada Dubrovnika gradonačelnik Mato Franković i Marko Potrebica, predsjednik Gradskog vijeća.

Prve utakmice igraju se u subotu, 29. srpnja, u Mlinima. Natjecanje u drugim skupinama počinje u ponedjeljak, 31. srpnja.

Nakon što se zaključe prijave znat će se kalendar natjecanja. Finalni dan je u Portu. Tko će na skalinima crkve svetog Vlaha podignuti pokal prvaka?

01. srpanj 2024 20:56