StoryEditorOCM
OstaloNJEGOV JE POJAS PRVAKA I MILIJUN DOLARA

Slavi se u New Yorku, Ante Delija nazdravio s navijačima iz Dubrovnika, Župe, Primorja, Konavala: ‘Imam prekrasnu obitelj, jedva čekam vratiti se doma!‘

Piše Tonči Vlašić
26. studenog 2022. - 08:03

Imam prekrasnu obitelj, jedva čekam vratiti se doma i vidjeti ih. Nisam dva mjeseca bio doma. Hvala mojoj divnoj ženi što me podržava i što o svemu brine dok me nema – istaknuo je Ante Delija nakon velike pobjede, koja mu je donijela naslov prvaka teške kategorije u PFL-u, te nagradu od milijun dolara.

Kad je zahvaljivao obitelji, supruzi Luči, sinu Marijan, oči su bile pune suza.

- Imao sam puno uspona i padova u karijeri. Bilo je teško, ali večeras sam se vratio i jako sam sretan. Lomio sam nogu, borio sam se protiv bakterije i pobijedio, prošao sam sedam operacija. Sada sam tu – naglasio je 32-godišnji Konavljanin, koji je već u prvoj rundi nokautirao Brazilca Matheusa Scheffela.

Arena sport 1 je izravno prenosila borbu iz New Yorka, ali što se događalo prije borbe, put do Hulu Theatra, a što se nije moglo vidjeti u televizijskom prijenosu, snimio je Paulino Hendić, koji nije bio jedini koji je potegnuo preko bare, u Ameriku, u ‘glavni grad‘ svijeta, kako bi bio uz Deliju.

Došli su i Damir Raguž, Miho Savinović, Antonio Brnada, Đani Bjelokosić, Goran Čokljat, Petar Nožica, Mario Ševelj, Luka Trtoman. Andrija Bratičević je donio hajdukov šal s natpisom Dubrovnik, te veliku hrvatsku zastavu s natpisom Dubrovnik. Ante Krstanović je bio u kapici hrvatske reprezentacije, i ne samo on...

Kristijan Perak u majici Gladiatora, došao je, naravno, i Antin brat Đuro...

Sreli su hodajući prema svojim mjestima u Hulu Theatru Hrvata iz Čakovca, i on je došao podržati Deliju, i to u dresu s ‘kockicama‘. Hodnik prema dvorani bio je ukrašen slikama svih finalista PFL-a, a ispred samog ulaza u Hulu Theatar vitrina u kojoj je bio pojas PFL prvaka.

- Pojas ide u Dubrovnik – poželio je Paulino.

image

Slave Paulino Hendić i Stipe Drviš

I prije Antine borbe, orilo se Hulu Theatrom: Moja domovina, moja domovina, Ima snagu zlatnog žita, ima oči boje mora, Moja zemlja Hrvatska!

Uhvatio je Paulino i trenutak kad je Delija zaključio borbu, vidi se i kako legendarni hrvatski boksač, Antin trener Stipe Drviš uskače u ‘kavez‘, te se pridružio Konavljaninu, koji se popeo na ogradu. Delija je završio nakon svega u zagrljaju navijača. Poslije je nazvao Mirka Filipovića, koji ga je unatrag nekoliko godina uzeo pod svoje. Ostalo je zabilježeno kako je svjetski poznati Cro Cop razvukao osmijeh, presretan i on zbog uspjeha 32-godišnjeg Konavljanina, koji je ‘pozornicu‘ Hulu Theatara napustio s pojasom prvaka, te čekom od milijun dolara! 

image

Navijači iz Dubrovnika, Župe, Primorja, Konavala s Antom Delijom i Stipom Drvišem nakon osvajanja pojasa prvaka

24. travanj 2024 09:54