StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Roko Mikulandra i Orsat Brautović donijeli sva tri boda u gradskom derbiju sastavu koji je do jučer bio na začelju i praznih ruku

Piše Tonči Vlašić
30. siječnja 2022. - 11:58

Square je stigao do prvih bodova, i to je dobio najbližeg rivala, Omblu. U Gospinom polju 'crveno plavi' su dobili ogled 9. kola podskupine 'B' južne skupine Prve hrvatske juniorske lige s 2:1. Roko Mikulandra je pogodio za vodstvo Squarea 1:0 u 9. minuti, bio je to rezultat prvog poluvremena. Ombla je izjednačila u 29. minuti pogotkom Marka Đanovića, a pogodak odluke, kojim je Square stigao do prvih bodova i pobjede nakon što je izgubio prvih šest ogleda, potpisao je Orsat Brautović u 33. minuti.

Ombla je i dalje uspješnija. Ostala je na sedam bodova (dvije pobjede, neodlučan rezultat i pet poraza), te je deveta u konkurenciji jedanaest klubova. Square je predzadnji, deseti, nije više zadnji zahvaljujući boljoj pogodak razlici od Splita, koji ima, kao i 'crveno plavi', pobjedu i šest poraza.

Vrgorac je na vrhu sa šest pobjeda i jednim porazom, 18 bodova, druge su Bačvice, koje imaju tri boda manje (pet pobjeda i dva poraza).

Ombla je po rasporedu slobodna u 10. kolu, dok je Square gost Torcide, koja je šesta s 9 bodova (tri pobjede i četiri poraza). 

30. svibanj 2024 17:45