StoryEditorOCM
OstaloNEKA OVO BUDE NOĆ ANTE DELIJE

Navijači iz Dubrovnika, Dubrovačkog Primorja, Župe dubrovačka i Konavala u srcu New Yorka uz ‘Hodajuću nevolju‘, 70 dolara najjeftinija, a najskuplja ulaznica...

Piše Tonči Vlašić
25. studenog 2022. - 14:15
Stipe Drviš, Paulino Hendić, Ante Delija, Kristijan Perak, Petar Nožica i Luka Trtoman nakon održane vage u petak navečer u New Yorku

Imat će Ante Delija noćas po hrvatskom vremenu podršku i navijača iz Dubrovnika, Župe dubrovačke, Dubrovačkog Primorja i Konavala u Hulu Theateru, koji se nalazi u sklopu Madison Square Gardena, legendarne dvorane na Manhattanu, u srcu New Yorka.

Najjeftinije ulaznice, koje su se našle u prodaji, bile su one po 70 dolara, zadnji redovi, a najskuplje 600 dolara, naravno, prvi redovi, lože još i više. U Hulu se borio i slavi boksač Mike Tyson.

Večeras su ‘na daskama koje život znače‘ finala PFL-a, a Konavljanin se bori u teškoj kategoriji za pojas protiv Brazilca Matheusa Scheffela. Nagrada svakom prvaku je ni manje, ni više nego milijun dolara!

- Ima nas najmanje petnaest – javio se Paulino Hendić iz New Yorka. Godinama uz Ultimate fight klub Gladiator, njegove borce. Bio je s ekipom u Cardiffu na polufinalu, naravno, sad nije želio propustiti finale. 

Jučer su pratili vagu. Slikali se nakon nje s Delijom, te njegovim trenerom Stipom Drvišem, jednim od najboljih hrvatskih boksača svih vremena. Poželjeli sreću 32-godišnjem Konavljaninu.

- Neka ovo bude Antina noć! - rekao je Paulino.

25. travanj 2024 02:59