StoryEditorOCM
OstaloPLIVANJE |

MARIO ŠURKOVIĆ I MICHEL BRASSARD NISU VIŠE SAMI Jug ima novog reprezentativca: Juraju Barčotu na dresu državni grb!

Piše Tonči Vlašić
22. ožujka 2021. - 11:26

Mlađi junior Juraj Barčot je novi reprezentativac Plivačkog kluba Jug – pohvalio se dubrovački klub, te istaknuo kako je Barčot to uspio unatoč 10-dnevnoj izolaciji krajem veljače i početkom ožujka.

Barčot, rođen 2005. godine, sjajnim je nastupima proteklog vikenda potvrdio svoje mjesto među najboljim mlađim juniorima Hrvatske. Sad ga očekuju pripreme s reprezentacijom, te nastup s njom na Multinationsu, koji se održava u Kijevu, u Ukrajini, krajem idućeg mjeseca, 24. i 25. travnja. 

- Naši plivači uspješno su završili nastup na HEP mitingu u Zagrebu, natjecanju koje nam je poslužilo kao provjera trenutne forme, a ujedno je to bilo posljednje, četvrto u nizu natjecanje na kojima su se lovile norme i mjesta u reprezentacijama. Osim velikog broja osobnih rekorda i dobrih nastupa svih naših predstavnika, glavnu vijest je što sad službeno imamo tri reprezentativca – istaknuo je Plivački klub Jug.

Dres s državnim grbom već nose Mario Šurković i Michel Brassard.

Šurković će također nastupiti na Multinations natjecanju, koje se za juniorsku kategoriji održava 17. i 18. travnja, vikend prije nego za mlađe juniore, također u Ukrajini, u KIjevu.

03. srpanj 2024 10:48