StoryEditorOCM
NogometVELIKA ČETVORKA

Opet je domaćin osvojio Konavle kup, na popisu pobjednika nije novo ime

Piše Tonči Vlašić
14. rujna 2024. - 21:04

Domagoj Ljubišić se sjurio u prvoj minuti prema golu Konavljanina, te pogodio za vodstvo Croatije na Šupjaci 1:0. Domaćin je u finalu trećeg izdanja Konavle kupa izjednačio pred sam kraj, i to iz kaznenog udarca, kojeg je realizirao Josip Zadro. Potom su penali odlučili pobjednika turnira, koji županijskim prvoligašima iz Konavala služi za pripremu nove sezone, a koja kreće u nedjelju, 22. rujna. 

Od deset izvođača nije pogodio samo Nikica Primorac, igrač Croatije, i to u drugoj seriji. Nakon što je posljednji pogodio Toni Žile, Konavljanin je po drugi put osvojio Konavle kup. Prvi put je to uspio 2022. godine kad je prvo izdanje održano u Gabrilima, dok je prošle godine Sokol bio pobjednik kad se turnir igrao u Dubravci. Dakle, drugi put je domaćin osvojio turnir.  

Iduće godine domaćin je Slaven, koji je zauzeo treće mjesto pobjedom 1:0 protiv Sokola. Ivo Mostahinić je bio strijelac u 10. minuti. 

image

Utakmica za treće mjesto 3. Konavle kupa: Slaven - Sokol 1:0

Tonči Vlašić/

Podsjetnik, u polufinalnim utakmicama, koje su odigrane u četvrtak, 12. rujna, Konavljanin je dobio Sokol s 2:1, a Croatia je s 3:0 bila bolja od Slavena.

Na startu nove sezone Prve županijske lige Sokol je domaćin Hajduku 1932., Konavljanin dočekuje Jadran iz Smokvice, Croatia je gost Orebića, a Slaven ide u Blato gdje ga čeka BŠK Zmaj.

USKORO SLIKOVNICA FINALA, TE UTAKMICE ZA TREĆE MJESTO

16. rujan 2024 16:48