StoryEditorOCM
Zabava‘pretjerali ste!‘

Žena nazvala lokalnu televiziju i oplela po Severini, pogledajte reakciju voditeljice

Piše Dv
30. siječnja 2024. - 08:30

U emisiji ‘Bez pardona‘ na splitskoj televiziji Jadran emitiranoj u ponedjeljak javila se gledateljica koja je sasusla ‘drvlje i kamenje‘ po pjevačici Severini Vučković na temu njezine 11-godišnje pravne bitke s bivšim partnerom Milanom Popovićem za skrbništvo nad maloljetnim sinom.

- Dobar dan, evo mene - započela je gospođa koja se nije predstavila i nastavila.

- Ja bi o gospođi Severini. Ja sam majka dva sina, brzo i unuče, radujem se tomu. Baš bi poslala poruku izravno njoj ili njezinoj obitelji. Širom, užoj, kako hoćete. Zašto je ona toliko u centru pažnje? Kad ima toliko dice koji vapiju za roditeljima. Po domovima, bez ljubavi, bez ičega… I sad je njezino dite toliko važno da se i ministar zauzeo za to jer je to predugi proces. Sve se to nešto oživilo. A zašto ako netko čeka 20-30 godina na raspravu zašto ne bi i ona koja se onako krevelji po pozornici, koja ne sliči ni na ženu…‘

image

Lana Tafra

Screenshot TV Jadran

- A nego na što sliči? - upitala je voditeljica Lana Tafra.

- Ona meni sliči na jednu mater koja to nije! - odbrusila je gledateljica na što je voditeljica završila razgovor, a ženi su iz režije prekinuli poziv.

- Pretjerali ste! Može se vama dotična sviđati ili ne sviđati, ali da ne sliči na ženu, e tu se nećemo moći složiti! Mislim da je to bila uvreda ili neko drugo ogorčenje. Ni dotična ni njezino dijete nisu važniji od majke i djece koja proživljavaju slične situacije. Ali znate i sami da je uvijek lakše mijenjati stvari i probiti led s ljudima koji su poznati javnosti. Upravo zato da se olakša put drugim majkama i drugoj djeci da im se skrati patnja, a ne zato što bi netko bio važniji - dodala je voditeljica.

image

Lana Tafra

Screenshot TV Jadran

Poziv žene koja je izvrijeđala Severinu i reakciju voditeljice pogledajte u nastavku.

01. svibanj 2024 19:26