StoryEditorOCM
ZabavaVELIKI TERET

Slava, droga, propale veze... Mali Kevin iz filma ‘Sam u kući‘ prošao je u životu svega i svačega; jedna stvar ga je posebno dotukla, evo gdje je danas

Piše SD Mozaik
25. prosinca 2022. - 11:17

Božić bez filma "Sam u kući" već desetljećima je skoro je pa nezamisliv, a i večeras ćemo ga imati priliku gledati na malim ekranima. Mnogi mu, premda ga već znaju napamet, još uvijek ne mogu odoljeti, pa evo podsjetnika na maloga Kevina i sve njegove životne uspone i padove koji mu je taj kultni film donio.

Malog plavog dječaka odmah po prikazivanju filma zapazili su svi. Macaulay Culkin ulogu je maestralno odigrao i preko noći postao planetarno popularna mlada zvijezda.

Prva dva nastavka filma bila su njegov početak, ali ujedno i najveći uspjeh u cijeloj njegovoj karijeri, koja je trajala do njegovih tinejdžerskih godina.

image

‘Sam u kući‘

Profimedia

Nažalost, slava često ne donosi samo dobre stvari, mnoge "okrene" na krivu stranu, pa tako i plavokosog dječačića anđeoskog lica koji je s 15 godina šokirao je svoje roditelje rekavši im da ne želi više živjeti s njima.

Mislio je da se može brinuti za sebe i svoje bogatstvo, koje je tada vrijedilo 13 milijuna dolara. Upravo tada je sve krenulo nizbrdo. Brzo je počeo konzumirati drogu, alkohol, antidepresive, a s ovisnošću se borio sve do prije nekoliko godina, piše Glossy.

image
Valerie Macon/Afp

Svojedobno mu je teško pao i raskid ljubavne veze s Milom Kunis, a neslavno je propao i njegov brak s glumicom Rachel Miner, kojom se oženio 1998. Razveli su se četiri godine poslije.

image
Afp

U godinama koje su uslijedile u više su navrata internet preplavile njegove fotografije na kojima je izuzetno mršav i gotovo neprepoznatljiv. Mnogi fanovi godinama su ozbiljno bili zabrinuti za glumca, a čini se da se i on konačno zabrinuo za sebe, pa je odlučio stati na put porocima i ponovo se vrati na glumačku scenu.

2017. godine spasila ga je Brenda Song, njegova zaručnica i glumica. Par je 2021. godine dobio sina, kojem su dali ime Dakota. Mališan je ime dobio po preminuloj glumčevoj sestri, koja je preminula 2008. u tragičnoj prometnoj nesreći.

image
Amy Sussman/Afp

Usprkos višegodišnjoj burnoj prošlosti glumac se uspio vratiti na pravi put, a danas živi obiteljskim životom, te mu glumačka slava više nije u prvom planu.

01. svibanj 2024 18:01