StoryEditorOCM
ZabavaIZBRISALA SAM IH

Severina ogolila dušu, zbog ova tri tragična događaja u svom životu više nikad ne želi pjevati ove pjesme! Muka joj je

Piše dv
28. prosinca 2023. - 08:25

"Plan mi je bio otići studirati na Muzičku akademiju u Sarajevo. I to zato jer su neki cool likovi iz naše škole išli tamo studirati i govorili da je ludilo u Sarajevu. Završila sam gimnaziju Natko Nodilo u Splitu, a paralelno s njom došla i do četvrtog razreda srednje muzičke škole Josip Hatze i adio Mare…

Tu zadnju godinu muzičke škole, te 1990., sam otišla na prvu turneju po Australiji i kad sam se vratila bilo me strah izaći na završne ispite jer su mi se činili preteški, a ja nepripremljena… Sve ostalo je povijest. Doduše, mama se i danas ljuti što sam, umjesto mature i akademije, izabrala turneju po Australiji" - ispričala je, među ostalim, Severina u svom velikom intervjuu za portal Journal, u kojemu je otvoreno pričala o mnogim stvarima, o kojima nije nikad ranije.

O spomenutoj činjenici da nikad nije maturirala, ali i o vlastititim pjesmama koje više ne izvodi na koncertima i više ih ne pjeva, jer je mučno podsjećaju na tri prebolna događaja u životu, koja bi željela da se nikad nisu dogodila. 

"Na primjer, obožavam pjesmu ‘Muškarcu samo treba kurva‘ s albuma ‘Zdravo Marijo‘, a pjevala sam je samo na istoimenoj turneji 2009. godine. Volim i pjesme ‘Loša‘ i ‘Daleko ti kuća‘, a otpjevala sam ih samo na Magic touru.

Ne pjevam pjesme s albuma ‘Severgreen‘, jer su izašle 2004., kad je netko pustio van onaj nesretni filmić. Te pjesme me sjećaju na taj period pa sam ih ‘izbrisala‘ iz glave. Zato ne pjevam ‘Broš‘. I ne pjevam pjesme s albuma ‘Moja stvar‘ iz 1996. jer mi je, dok sam snimala album, umro otac.

Ne pjevam više ni ‘Rođeno moje‘, jer me podsjeća na period kad su mi uzeli sina" - otvorila je dušu Severina.

image
Nikola Vilić/Cropix
image
Vlado Kos/Cropix
image
Davor Pongracic/Cropix
image
Bruno Konjevic/Cropix
image
Biljana Blivajs/Cropix
02. svibanj 2024 00:23