StoryEditorOCM
ZabavaPOČELO ODBROJAVANJE

Nova serija na Novoj TV: Odlazi ‘Dar Mar‘, dolaze ‘Kumovi‘. U glavnim ulogama dobro poznata lica, tri obitelji iz serije nose znakovita prezimena

Piše DV/V.P., portal SD
26. prosinca 2021. - 14:55

Na Novoj TV uskoro će se emitirati finale serije "Dar Mar", nakon koje stižu "Kumovi". Glavna okosnica ove dramsko-humoristične serije su obitelj i ljubav. "Kumovi" nas dovode u mjesto Zaglave, podijeljeno na dva suprotstavljena tabora. S jedne strane, tu su novopečeni bogataši i gastarbajteri, s druge strane vlastodršci i starosjedioci, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada.

Oni su obitelj, rivali, sumještani i kumovi. Tri obitelji - Gotovac, Macan i Akrap - povezane kumstvom i interesom, sukobit će se u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta.

Boreći se za svoje snove, a neki i za golu egzistenciju, stavljat će na kocku ono najvrjednije što imaju. Kad kumovi doznaju da su i braća, njihovo neprijateljstvo se još više rasplamsava, a počinje i natjecanje za očevu ostavštinu. Tek kada stave osobne razmirice na stranu, pomire djecu, poravnaju dugove, prebole izgubljene ljubavi i kada budu zajedno i složno kao braća radili u interesu svih, a ne svom osobnom, dobit će ono što najviše trebaju - obitelj i ljubav, poručuju s Nove TV.

U glavnim ulogama su već dobro poznata nam lica kao što su Momčilo Otašević, Milan Štrljić, Vedran Mlikota, Ecija Ojdanić i Stojan Matavulj, a jednu od glavnih rola ima i mlada splitska glumica Ana Uršula Najev, kojoj će ovo biti prvi put da glumi u velikom televizijskom projektu.

31. svibanj 2024 16:53