StoryEditorOCM
ZabavaJOŠ JEDNO SLAVLJE KOD RODA STEWARTA

Nakon što je u Dubrovniku oženio sina, jučer proslavio rođendan kćeri Renee

Piše Anđelka Kelava
1. lipnja 2024. - 21:45

Nakon velikog svadbenog slavlja i spektakularnog vjenčanja njegovog sina Liama i Nicole Artukovich, danas se  u obitlelji Stewart slavlje nastavlja.  Naime, njegova kćerka Renne Stewart slavi  32. rođendan, a  proslavit će ga  u Dubrovniku gdje je bila na bratovom vjenčanju. Na instagram profilu objavila je fotografije kako uživa na bazenu, a čestitke preko društvenih mreža stižu joj sa svih strana.

Renee je prvo dijete Roda Stewarta i njegove druge supruge, manekenke, glumice i voditeljice Rachel Hunter, koja je također bila na Liamovom vjenčanju, a izazvala je pozornost jer se bosa popela do vrha tvrđave.

Rod i Rachel su u braku bili do 2006. godine, ali su se razišli 1999. godine. Rod je 1999. godine započeo vezu s manekenkom i voditeljicom Penny Lancaster, s kojom je 2005. godine dobio sina Alastaira. Vjenčali su se 2007. godine, a 2011. su dobili drugo dijete - sina Aidena.

Renee ima svoju službenu stranicu na kojoj piše da je odrasla u Los Angelesu u Kaliforniji te da je tijekom studija u Londonskoj školi za suvremeni ples radila s koreografima kao što su Didy Veldman, Fin Walker, Sasha Roubicek i Wayne Parsons.

 

 

 

28. lipanj 2024 11:10