StoryEditorOCM
Zabavavjenčanje godine, Nicole i Liam

Mladenci s prijateljima uživaju na Stradunu, već za dva dana je veliko slavlje na Lovrjencu... Doznali smo koliko DPDS naplaćuje zakup tvrđave

Piše Silvia Rudinović
29. svibnja 2024. - 11:13

Nicole Artukovich, mladenka hrvatskih, po majci konavoskih korijena, i Liam Stewart, u danima prije crkvenog vjenčanja uživaju u kupanju i sunčanju na kupalištima s pogledom na dubrovačku povijesnu jezgru. Samo dva ih dana dijele od razmjene bračnih zavjeta u Crkvi sv. Ignacija, na Jezuitima, a već sutra, u četvrtak, dočekat će svoje uzvanike u Vrtu palmi Hotela Excelsior.

U međuvremenu, Nicole na Instagramu objavljuje fotografije i snimke s prijateljima koji su već stigli u Dubrovnik radi vjenčanja godine, kako je događaj nazvan u hrvatskim medijima. Prijatelji i obitelj na društvenim mrežama objavljuju najave svog dolaska u Hrvatsku, a jedna od njih kao glazbenu podlogu objavila je Oliverovu pjesmu: „Vodi me tamo kraj plavoga mora... Vodi me, ljubavi!”. Tko zna, moža Liamov otac, sir Rod Stewart na Lovrjencu zapjeva klasik: "I am sailing, home again ‘cross the sea...".

image

Zakup tvrđave Lovrjenac je 8.000 eura

Tonci Plazibat/Cropix

U nadi da će ih vrijeme poslužiti, nakon Jezuita, mladenci će s uzvanicima slaviti upravo na tvrđavi Lovrjenac, vrlo poželjnoj lokaciji za glamurozna vjenčanja poput ovih.

Inače, prema cjeniku Društva prijatelja dubrovačke starine, organizatori vjenčanja zakup tvrđave za ovakve svadbene svečanosti plaćaju 8.000 eura za noć.

22. lipanj 2024 22:53