StoryEditorOCM
Zabavaširi se snimka

Ma je li moguće? Problematični kuhar Božidar iz RTL-ovih emisija prao je miniwashem psa po snijegu i niskim temperaturama? Sve je zgrozio ovim činom

Piše M.P.
28. prosinca 2021. - 18:12

Regionalni portal Bjelovar.live u posjedu je video snimke koju je snimio čitatelj, a nastala je u ponedjeljak malo iza 10 sati na jednoj samoposlužnoj autopraonici u Bjelovaru, prenosi Slobodna Dalmacija.

Na snimci se vidi kako čovjek miniwashom pere psa koji eskiviranjem pokazuje nelagodu i cijelo vrijeme pokušava izbjeći snažan pritisak vode iz šmrka. Inače, Bjelovarčane je jučer ujutro iznenadio snijeg i temperature ispod nule.

Na snimci koja se proširila internetom navodno je bjelovarski kuhar Božidar Miodragović poznat po svom problematičnom ponašanju u emisijama RTL-a 'Večera za pet na selu' i 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'

- Što vas briga što sam mu ja prao?! Pimpeka sam mu prao. Što ima veze što sam mu ja radio, rekao je Božidar novinarima 24 sata.

Dodao je da nitko o njemu nije pisao kad je skuhao preko tisuću litara gulaša za dječju humanitarnu akciju u kojoj je prikupljeno više od 20 tisuća kuna. Požalio se i kako se o njemu piše samo kad ispadne iz 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', ali ne i kad jasno ističe da neki natjecatelji tog showa nemaju pojma o kuhanju.

- Slušajte, u vezi toga podnosim kaznenu prijavu protiv onoga koji je snimao i medija koji je to objavio. Upravo sam zvao policiju, jel' ti sad jasno o čem' ti pričam. Nije bitno jesam li ja ili nisam, govorim ti da sam podnio kaznene prijave. Ako budete i vi objavili, prijavit ćemo i vas, kazao je Miodragović za 24 sata kad su ga prvi put nazvali.

PU Bjelovarsko-bilogorska upoznati je sa slučajem i kažu da u njemu nema elemenata kaznenog djela, ali da su podnijeli prijavu veterinarskoj inspekciji jer je to u njihovoj nadležnosti.

20. lipanj 2024 14:16