StoryEditorOCM
ZabavaSAVRŠENI SPOJ

Jeste li vidjeli djecu princa Harryja i Meghan? Najnovije fotografije komentarima zapalile Instagram, ali nije sve do Lady Di! Genetičari: Među precima Markle netko je morao biti crvenokos!

Piše DV/PSD
10. lipnja 2022. - 21:18

Objava fotografije melene Lilibet, kćerkice princa Harryja i Meghan Markle, tek druge otkako je rođena prije godinu dana, odmah je na društvenim mrežama pokrenula komentare o tome na koga praunuka kraljice Elizabete II. najviše sliči.

Nema nikakve sumnje da s crvenom kosom izgleda vrlo slično svome tati Harryju kad je bio u toj dobi, a neki fanovi vojvode i vojvotkinje od Sussexa tvrde kako je Lilibet, kao i njezin trogodišnji brat Archie, zapravo savršena mješavina Harryja i Meghan.


- Za mene izgleda poput Meghan u dječjoj dobi s Harryjevim očima, a pri tome podsjeća na princezu Dianu i kraljicu Elizabetu – napisao je jedan korisnik društvenih mreža.

- Harry prevladava, ali ti obraščići su Meghanini – napisao je netko drugi.

Jaki geni Spencerovih

Tvrde kako se kod Lilibet i Archieja vide jaki geni Dianine obitelji Spencer, jer s majčine strane Harry vuče crvenu kosu.


No, kraljevski fanovi tvrde i kako Lilibet crvenom kosom, okruglim obraščićima i ustima u obliku srca jako sliči na Harryjevu prvu rođakinju, princezu Eugenie, kad je bila tako malena.



Arhivske snimke kćeri princa Andrewa i crvenokose Sarah Ferguson pokazuju sličnost između Eugenie i njezine malene nećakinje.

Kažu i kako Lilibet nevjerojatno sliči na Augusta, malenog rođaka u drugom koljenu, koji je tri mjeseca stariji od nje, a njegovi su roditelji princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank.

August i Lilibet kao brat i sestra

August je u nedjelju, na završnoj paradi povodom platinastog jubileja kraljice Elizabete II., imao prvi javni "nastup", pa ga se moglo usporediti s Lilibet – zapravo izgledaju kao da su brat i sestra.

Harry i Meghan su s djecom stigli u Englesku prošlog tjedna na proslavu velike kraljičine obljetnice – 70 godina na britanskom prijestolju.

Lilibet je u subotu proslavila prvi rođendan, a njezinu fotografiju kako sjedi na travi vrta u Frogmore Cottageu, gdje je organizirana intimna rođendanska zabava, snimio je fotograf Misan Harriman, koji je snimio i fotografiju kojom su Harry i Meghan objavili njezinu drugu trudnoću.

Prije ove rođendanske objavljena je samo jedna fotografija malene Lilibet, obiteljska snimka uoči lanjskog Božića, na kojoj se tada šestomjesečna djevojčica vidi iz profila, a njezin crvenokosi stariji brat Archie se malo bolje vidi.


I dok je sasvim jasna Harryjeva crvenokosa linija s majčine strane, stručnjaci za genetiku kažu kako je i među Meghaninim precima morao biti netko crvene kose.

Meghanina majka je Afroamerikanka, dok joj je otac bijelac. Obitelji mogu nositi varijantu generacijama i kad jedan nositelj ima djecu s drugim nositeljem, pojavi se crvenokosa beba, a to znači da je Meghanina strana obitelji sasvim sigurno nekad imala crvenokosog člana.

Sada nije objavljena nijedna nova Archiejeva fotografija, možda će snimke nastale na rođendanskoj zabavi Meghan i Harry objaviti kasnije, vjerojatno u dokumentarnoj seriji koju snimaju za Netflix, a možda i u Harryjevoj biografiji koja se najavljivala za kraj ove godine, ali zasad još nema službenih informacija o datumu izlaska.

Stručnjaci za kraljevsku obitelj tvrde kako će Netflix, s kojim su Harry i Meghan potpisali ugovor navodno vrijedan više od sto milijuna dolara, biti jako nezadovoljan činjenicom da tijekom proslave kraljičinog platinastog jubileja nisu uspjeli dogovoriti snimanje zajedničke fotografije kraljice i Lilibet.

Malena je dobila ime po kraljičinom nadimku iz djetinjstva, ali Elizabeta II. je navodno rezolutno odbila Harryjev i Meghanin prijedlog o snimanju, a razlog vjerojatno leži u činjenici da se kraljevska obitelj boji da bi oni prodali medijima tu vrlo vrijednu fotografiju i iskoristili je za svoje daljnje planove i zaradu.

image
Justin Tallis/Afp


Netflix je očekivao i da će biti zajedničkih fotografija Harryja i Meghan s princom Williamom i vojvotkinjom Kate, te princom Charlesom i vojvotkinjom Camillom, ali ni od toga nije bilo ništa.

image

Prince William i vojvotkinja Catherine

Afp


Na jedinom zajedničkom službenom pojavljivanju tijekom proslave platinasto jubileja, misi zahvalnici u katedrali sv. Pavla, Harry i Meghan su došli i otišli u različito vrijeme od Charlesa, Camille, Williama i Kate, nisu se ni u jednom trenutku susreli, a u crkvi su sjedili na suprotnim stranama.

image
Aaron Chown/Afp


Harry i Meghan su sjedili u drugom redu budući da više nisu radni članovi kraljevske obitelji kojoj su okrenuli leđa prije dvije godine i odselili u Kaliforniju...

image
Afp
01. srpanj 2024 10:33