StoryEditorOCM
ZabavaEKSKLUZIVNO

Grašo kao iznenađenje na vjenčanju sina Roda Stewarta rasplakao mladenku, pogledajte video. ‘Bilo je posebno emotivno.‘

Piše DUŠKA JURIĆ/jl
1. lipnja 2024. - 07:33

Danima se u medijskom prostoru šuškalo tko bi od glazbenih zvijezda mogao nastupiti na vjenčanju godine u Dubrovniku, onom Liama Stewarta, sina legendarnog glazbenika Roda Stewarta, i njegove novopečene supruge, Amerikanke konavosko-hercegovačkih korijena, Nicole Artukovich.

Jedan je domaći pjevač dobio privilegiju da iznenadi Amerikanku hrvatskih korijena. Riječ je o Petru Graši, a da je iznenađenje uspjelo, potvrdila je jako emotivna reakcija same Nicole, koja je od sreće i zaplakala. Iznenađenju se posebno obradovala i mladenkina majka Tina.

Naš popularni glazbenik izveo je omiljene pjesme Nicole Artukovich na oduševljenje svih prisutnih gostiju, kako domaćih tako i stranih. Na Grašine pjesme posebno su se rasplesale i supruga Roda Stewarta, Penny Lancaster, te majka mladoženje, poznati model Rachel Hunter.

"Zaista je bilo jako lijepo i posebno emotivno, Nicole je stvarno bila u šoku od iznenađenja, a zatim i presretna i oduševljena. Sretan sam što sam mogao unjeti takvu radost u njihov poseban dan!", rekao je ekskluzivno za Jutarnji list Petar Grašo.

23. lipanj 2024 00:06