StoryEditorOCM
ZabavaPUBLIKA U TRANSU

Aleksandra Prijović iznenadila reakcijama na koncertu; Prvo se obratila zaštitaru, a onda njima dvjema: ‘Gledam vas‘

Piše DV
30. listopada 2023. - 08:37

Aleksandra Prijović održala je svoj drugi koncert u prepunoj sarajevskoj "Zetri", a osim nevjerojatne atmosfere, njenih odjevnih kombinacija i pjesama, ovaj spektakl obilježit će dva specijalna trenutka.

Prvo je izvela skladbu "Zvuk tišine", uz posebnog gosta na pozornici- svojeg sina Aleksandra.

- Dopustite da vam predstavim svog sina Aleksandra. Nakon sinoćnjeg, imao je veliku želju izaći večeras na binu. Želju sam mu, naravno, ispunila. Ljubavi, jesi li dobro? To je. Hajde da večeras pošaljemo pusu ovoj divnoj publici, ovim divnim ljudima - rekla je Aleksandra, a ljudi iz publike nisu prestajali vrištati i pljeskati, piše Telegraf.

image
Antonio Balic/Cropix

A nije odoljela li dvjema djevojčicama iz publike zbog kojih je čak prekinula kocert i obratila se osiguranju.

U publici koja je bila u transu, Aleksandra je ugledala dvije djevojke koje su se nevjerojatno veselile svakom njenom pjevanju, te je zastala i zamolila osiguranje da ih pusti unutra:

- Zamolila bih vas da pustite ove dvije divne djevojke, samo da ih zagrlim - rekla je Aleksandra, koja je potom kleknula i izljubila ih i zagrlila.

- Ljubim vas i hvala vam. Divne ste, gledam vas cijelu noć - poručila im je Prijovićevka, a zatim nastavila pjevati, piše Kurir.

29. travanj 2024 19:42