StoryEditorOCM
ModaGALA VEČER

Studio Marcela održao ‘Humanitarian hairstyle & fashion show‘. Pogledajte glamurozne haljine dubrovačkih i hrvatskih dizajnera u velikoj fotogaleriji

Piše ahmet KALAJDŽIĆ
8. prosinca 2023. - 21:37

Treća humanitarna revija i donatorska licitacija "Humanitarian hairstyle & fashion show‘‘ u organizaciji Studia Marcela i hotela Rixos Premium Dubrovnik privukla je brojne ljubitelje modnih trendova.

Već tradicionalni fashion show ove je godine imao i važnu humanitarnu notu. Na donatorskoj licitaciji glamuroznih haljina koje su dizajnirali 12 dubrovačkih ali i neki od najboljih hrvatskih modnih dizajnera prikupljena su sredstva za potporu radu Društva multiple skleroze Dubrovnik.

Uz humanitarnu donatorsku licitaciju na ovoj gala večeri održana je i revija večernjih haljina i raskošnih svečanih frizura. Među gostima i uzvanicima koji su dolaskom uveličali ovu blagdansku priču bili su ugledni sugrađani i poduzetnici iz vodećih dubrovačkih tvrtki ali i cijele Hrvatske, no većinom iz Zagreba.

Početna cijena svake od 12 licitiranih modela haljina bila je 400 eura. Haljina Matije Vuice dražbom je postigla cijenu od 600 eura, a haljina brenda Xenia design i Alduk za 500 eura. Haljine brendova Max Mara i Datches izlicitirane do cijene od tisuću eura. Rekordnu cijenu od 2.100 eura dražbom je postigla haljina koju je dizajnirao kreatorski dvojac "Elfs". 

Vlasnica lanca frizerskih salon ‘Marcela‘, Jadranka Pezo rekla je kako je revija ostvarenje sna i njezin način da zahvali Dubrovčanima koji je je prihvatili širokih ruku i otvorena srca. Članica dubrovačke Udruge multiple skleroze Martina Kortizija Franić zahvalila je na pomoći udruzi u kojoj su 70 posto članstva upravo žene. 

Modna revija i dražba u cijelosti uspjeli, a dražbom prikupljena sredstva značajna su pomoć potrebitima.

 

30. travanj 2024 12:40