StoryEditorOCM
ModaVelika proslava uz vjerne klijentice

Andrea Zvono slavi 15 godina dizajnerske karijere, a obilježit će još jedan važan jubilej

Piše L. V.
15. rujna 2024. - 09:01

U Župi dubrovačkoj u hotelu Sheraton spremna je velika proslava dviju važnih obljetnica dubrovačke dizajnerice Andree Zvono.

Naime ovog ljeta službeno je obilježila desetu godišnjicu vlastitog butika i 15. godišnjicu modnog stvaranja. Uz obitelj, prijatelje i vjerne klijentice Andrea će onako kako treba proslaviti ozbiljne poslovne rođendane, uz dress code elegant. Posao je pokrenula s nepune 23 godine i malo po malo, osvojila srca brojnih djevojaka i žena.

image
Božo Radič/cropix/

Kako je već u srpnju, kad su i službene proslave, ispričala za Moskar, od samih početaka nije bilo lako, no upornim školovanjem, učenjem i radom te polaganim stvaranjem povjerenja s klijenticama koje su joj zapravo postale prijateljice, Andrea se korak po korak učvrstila na modnoj sceni ne samo hrvatske već i Europe. Nema koga nije odjenula, a ipak su joj najdraži počeci, nakon završene srednje škole, kad je sama, uz malu pomoć profesorice, sašila malu kolekciju haljina od satena. Njezine su vjerne klijentice brojne žene iz svijeta glazbe, glume, voditeljskih i modnih te influenserskih voda, jednako kao i sasvim obične žene koje se ne vole previše eksponirati, već u posebnoj prilici samo zasjati u Andreinim kreacijama. Čestitamo!

image

Modna dizajnerica Andrea Zvono

Bozo Radic/Cropix
image
Bozo Radic/Cropix
image
Bozo Radic/Cropix
image
Bozo Radic/Cropix
image
Bozo Radic/Cropix
image
Božo Radič/cropix/
image
Bozo Radic/Cropix

 

17. rujan 2024 09:19