StoryEditorOCM
GastroLOKALNI OKUSI

Bistro 49 - Mjesto za okuse, doživljaje i posebne Trenutke

Piše PROMO
24. travnja 2024. - 11:47

Od trenutka svog otvaranja, Bistro 49 nije samo restoran - to je doživljaj. Za sve one koji cijene kvalitetnu i ukusnu hranu, ovo je nezaobilazna destinacija.

Ovaj obiteljski restoran posvećen je lokalnoj mediteranskoj kuhinji, začinjenoj dodatkom globalnih utjecaja. Nakon dugogodišnjeg iskustva u ugostiteljstvu unutar gradskih zidina, vlasnici su odlučili započeti novu priču i koncept.

"Svoju viziju ugostiteljstva smo prenijeli iz užurbanog dijela grada u još užurbaniji. Ideja je bila jednostavna - ponuditi raznolikost jela za svakog", rekli su vlasnici.

Bistro 49 srdačno dočekuje goste tijekom cijele godine, nudeći vrhunske burgere, pizze i ostala jela pripremljena od svježih sastojaka.

Kako bi svojim gostim olakšali i dnevne muke riješili ih vječnog pitanja: Što danas za ručak  Bistro 49 svakodnevno nudi posebne marende po pristupačnim cijenama, već od 8 EUR.

Osim uživanja u gastronomskim delicijama, posjetitelji mogu uživati i u živoj glazbi svakog vikenda, dodatno obogaćujući svoje iskustvo u ovom omiljenom bistrou.

Bistro 49 nije samo restoran - to je mjesto gdje se stvaraju posebni trenuci. Idealno je mjesto za organizaciju raznih događanja, poput rođendanskih proslava, zaruka ili poslovnih ručkova. Bez obzira na prigodu, ovdje će se svaki trenutak pretvoriti u nezaboravno iskustvo.

24. travanj 2024 11:47