StoryEditorOCM
Zagorapomažu slijepima

HDZ-ovci iz čitave Splitsko-dalmatinske županije na humanitarnom druženju u Trilju: pretresli i političke aktualnosti

Piše dalmacija sd
30. rujna 2023. - 19:08

Danas su se u mjestu Gaz u Trilju okupili članovi županijske te gradskih i općinskih organizacija HDZa iz cijele Splitsko- dalmatinske županije.

Na samom početku, odana je počast junacima Domovinskog rata polaganjem vijenaca na spomeniku hrvatskim braniteljima u Trilju.

image

Prigoda za razgovor

Sd/

Druženje je imalo i humanitarnu notu, s obzirom da su prikupljena sredstva za kupnju didaktičkih pomagala za najmlađe članove Županijske udruge slijepih koja su im potrebna pri provedbi rehabilitacijskih programa.

image

Prizor s druženja

Sd/
image

Intoniranje himne

Sd/

Uz predsjednika Županijskog odbora HDZa, Antu Sanadera, župana Blaženka Bobana te voditelja izbornog stožera, Antu Mihanovića, okupljanju su se pridružili i Krunoslav Katičić, glavni tajnik HDZa te ministar Šime Erlić. Domaćin je bio Ivan Bugarin, gradonačelnik Trilja.

image

HDZ-ovci na okupu - poslužilo ih je i vrijeme

Sd/
image

Mlade nade HDZ-a

Sd/

U opuštenoj atmosferi razgovaralo se o narednoj, izbornoj godini, u kojoj HDZ, kao vodeća stranka po svim relevantnim istraživanjima, treba predanim i odgovornim radom ponuditi najbolja rješenja za budućnost svakog kutka Republike Hrvatske.

Ostvareni projekti Vlade RH u protekla dva mandata te upravljanje državom u mnogim kriznim situacijama, a sve na korist hrvatskih građana, jamac su stabilne i sigurne budućnosti te razvoja svih dijelova Hrvatske.

image

Bacilo se i na balote

Sd/
image

Poziranje za uspomenu

Sd/
image

Druženje u Kninu

Sd/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 21:05