StoryEditorOCM
S mora i krajane zna se gdje je

Tragediju Splićanina i Crnogorca na Dalmatini preživjela kujica Bjuti, od šoka pobjegla autocestom. Jeste li je vidjeli?

Piše Dalmacija SD
28. veljače 2024. - 11:24

Tragedija koja se dogodila u ponedjeljak na autocesti A1 između tunela "Sveti Rok" i "Ledenik", a u kojoj su živote izgubili vozač automobila splitskih registracijskih oznaka i njegov suputnik, crnogorski državljanin, imala je i trećeg sudionika.

Taj je sudionik, srećom, preživio dva teška udara vozila u ogradu i kameni usjek, kao i višestruko rotiranje Renaulta Scenica, ali mu se, zasad, gubi svaki trag.

Kako je objavljeno na stranici "Izgubljeni psi Zadar" na Facebooku, riječ je o - psu.

- Dobila sam dojavu od Centra 112 pa ću objaviti u nadi da se pronađe. Sa stradalima u automobilu je bio pas u tipu staforda.

Pas je od šoka pobjegao autocestom, provukao se ispod žice i izišao na staru Obrovačku cestu. Policija i sve službe znaju za to, pa ako ga netko vidi, susretne ili uoči, neka dojavi na brojeve žurnih službi 112 ili 193 kako bi se pas vratio svojem domu.

Riječ je o kujici koja se zove Bjuti - poručili su sa stranice "izgubljeni psi Zadar".

image
Facebook/‘Izgubljeni psi Zadar‘

Iz Hrvatskog autokluba jutros javljaju da je na autocesti A1 između odmorišta "Marune" (tik do južnog ulaza u tunel "Sveti Rok", op.a.) i tunela "Ledenik" u oba smjera uočen - pas. Vozi se uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 08:56