StoryEditorOCM
S mora i krajalavina reakcija

Da ti srce pukne! Šime živi u teškim i nehumanim uvjetima, oglasio se i gradonačelnik Solina: ‘I mene je zateklo...‘

Piše DALMACIJA SD
20. travnja 2024. - 22:38

Dalibor Ninčević, gradonačelnik Grada Solina objavio je na društvenim mrežama da će pomoći sugrađaninu Šimi koji živi u teškim i nehumanim uvjetima.

Njegovu najnoviju objavu prenosimo u cijelosti.

"Jutrošnja objava izazvala je jako puno reakcija i koliko god je tema tužna, s druge strane me veseli jer dokazuje obilje ljudskosti među nama.

Iako sam bio upoznat s tim da Šime teško živi i želja mi je bila pripomoć mu, kao i mnoge od vas, i mene je zateklo kako zapravo živi. Kad sam vidio njegove životne uvjete, odmah sam odlučio da mu moramo pomoći i osigurati bolji krov nad glavom.

Ja ću se pobrinuti da se sa strane Grada osigura smještaj, a s obzirom na vaš jako velik interes za pomoći vidjeti način za prikupljanje donacija (bez obzira u kom obliku)", istaknuo je te je nadodao:

"Šime je skroman čovjek i rijetko kad ista traži, ali vjerujem da će ova danas mala gesta izazvati lavinu pozitivnih promjena u njegovom životu i učiniti mu naredni period puno ugodnijim.

Nažalost tek kad vidimo koliko neko nema, postajemo svjesni koliko imamo (i na što sve grintamo). I kad takva situacija izazove u nama reakciju tek onda možemo potvrditi da smo ljudi. U narednim danima dat ću više informacija kako se uključiti i koji su koraci za osiguranje boljeg smještaja i života za Šimu", objavio je na društvenim mrežama Dalibor Ninčević, gradonačelnik Grada Solina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 22:39