StoryEditorOCM
Dalmacijadugoratski vijećnici o sanaciji bivše tvornice

Radnike što prije vratiti poslu na ‘Projektu Uvala’

Piše PSD.
11. prosinca 2011. - 17:06
Posljednja 26. sjednici Opčinskog vijeća Općine Dugi Rat bila je tematska, sa samo jednom točkom dnevnog reda; Rasprava o situaciji na području bivše tvornice “Dalmacije“.

Uvodno izlaganje iznio je načelnik Jerko Roglić koji je podsijetio nazočne vijećnike kao i predstavnike tvrtke “Landmark” na zadnji sastanak s tajnicom ministarstva Nikom Sudarević i na zaključke koji su s njega proizašli. Zajednički nazivnik svih diskusija je da “Projekt Uvala“ za nastavak poslova treba ishoditi građevinsku dozvolu, a tome prethodi koncesija na pomorskom i javnom dobru.

Nazočni predstavnici “Projekta Uvale“ Damir Palavra i Slađan Ercegović naveli su da se radi intezivno na tome kako bi u skorije vrijeme mogao uslijediti nastavak radova koji su nalogom inspekcije stali u lipnju 2011. godine. Jedinstven je zaključak svih viječnika da će Općina dati punu podršku, kako “Projektu Uvala“, odnosno “Landmarku”, tako i resornom ministarstvu kako bi se radnici vratili na svoja radna mjesta a što prije teren tvornice priveo planiranoj turističkoj svrsi.

 Davor GRGAT
snimio: ante čizmić / cropix



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 09:48