StoryEditorOCM
ObalaTKO DA VIŠE

Svašta je Kerum prodavao, ali sada traži kupce za svoje - šupe! Cijena kvadrata je vrtoglava, donosimo detalje o poslu

Piše Dalmacija SD
6. rujna 2023. - 10:37

Prodaju se Kerumove šupe! Da, dobro ste pročitali, Natalija Mladineo, stečajna upraviteljice tvrtke "Kerum" koja je do poslovnog kraha bila u vlasništvu poduzetnika i bivšeg splitskoga gradonačelnika Željka Keruma, oglasila je prodaju četiriju spremišta smještenih u stambenoj zgradi na Trgu kneza Višeslava u Zadru.

Riječ je o lokaciji na kojoj je proljetos iz drugog pokušaja prodan stan, površine veće od 114 četvornih metara, u vlasništvu spomenutog poduzeća u stečaju, i to po cijeni od gotovo 240 tisuća eura. sada su pred potencijalnim kupcima četiri prizemna spremišta, pojedinačne površine ne veće od tri kvadrata, a njihova ukupna procijenjena vrijednost je oko 9800 eura.

- Nekretnine će se prodavati pikupljanjem pisanih ponuda koje će se otvoriti 6. listopada u uredu javnog bilježnika Emila Brkića u Zadru. U slučaju da dva ili više ponuditelja daju jednaku pisanu ponudu provest će se dražba po načelu “tko da više” - navodi se u oglasu o prodaji "šupa", te se naglašava da tvrtka "Kerum" u stečaju nije u pojedu dijela prostora, što znači da ih netko (bes)pravno koristi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 07:40