StoryEditorOCM

Kukuriku u Imotskom: Bauk predstavio članove svoje liste

Piše PSD.
21. studenog 2011. - 23:38
U Pučkom otvorenom učilištu u Imotskom u ponedjeljak je održano predstavljanje članova Kukuriku koalicije za Desetu izbornu jedinicu.
Nakon himne i minute šutnje, predsjednik SDP-a Imotski, prof. Mate Milardović, predao je riječ kapetanu pobjedničke ekipe u Desetoj izbornoj jedinici Arsenu Bauku.

Bauk je predstavio svih četrnaest članova svoje liste, a među njima su bili i gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić, njegova zamjenica Tatjana Šimac Bonačić te Rade Bobanac iz Vrgorca, Dragica Kapetanović iz Splita i Srđan Jurković.

Govoreći o predstojećim izborima Andro Vlahušić je pozvao birače da iziđu jer će, kazao je, jedan jedini glas odlučivati tko će imati omjer 8:6 u Desetoj izbornoj jedinici.

Arsen Bauk  spomenuo je koaliciju HDZ-a i Keruma, rekavši da su se svi prvo jedan na drugog ispljuvali, pa onda pomirili, te kako Jambo sada loše govori o HDZ-u, a prvi će s njima u koaliciju.

- Čeka nas težak posao kada preuzmemo odgovornost vođenja države nakon 4.prosinca. Moramo, istaknuo je, prvo vratiti povjerenje naroda u političare, ukinuti povlaštene mirovine, a onda mic po mic vratiti ponos Hrvatskom čovjeku i osigurati mu perspektivu.

Mi smo sa svojim koalicijskim parnerima spremni preuzesti tu odgovornost, istaknuo je Bauk popraćem pljeskom pune dvorane.

Braco Ćosić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 21:25