StoryEditorOCM
Auto-motozastupnici

Auto Hrvatska Automobili, Volkswagen i Škoda obilježili desetljeće zajedničke uspješne suradnje feštom u Karlovcu

Piše R. R.
26. rujna 2024. - 18:18

U Škoda centru u Karlovcu, u četvrtak, 19.9.2024. obilježena je proslava deset godina zajedničke suradnje Auto Hrvatska Automobila sa markama Volkswagen i Škoda u Karlovcu. Tom prigodom uzvanici su imali priliku razgledati aktualne Volkswagen i Škoda modele vozila i upoznati se s ponudom servisnih usluga, guma, EV opreme, rabljenih vozila i uslugama dugoročnog najma.

image
Petar Santini

Tijekom večeri, brojnim uzvanicima se obratio Glavni izvršni direktor Poslovne grupe Auto Hrvatska gospodin Alen Vuksan-Ćusa koji je zahvalio okupljenima na dolasku i podsjetio na razvojni put Auto Hrvatska Poslovnog centra Karlovac.

Okupljenima se potom obratio direktor prodaje Auto Hrvatske, gospodin Ante Čerkez koji je posebno naglasio postignuća prodaje novih i rabljenih vozila a direktor postprodaje, gospodin Vjekoslav Stubljar naglasio je postignuća i kapacitativne prednosti ovlaštenog Volkswagen i Škoda servisnog centra u Karlovcu.

image
Petar Santini

Uzvanicima se obratio i član Uprave Porsche Croatia, gospodin Vicko Ljuban koji je zahvalio Auto Hrvatskoj na dugogodišnjem partnerstvu i povjerenju. Uz prigodnu predaju zahvala za partnersku suradnju večer se nastavila uz live nastup Rivers benda iz Karlovca koji su svojim repertoarom omogućili da cijela večer protekne u karlovačkom ozračju

image
Petar Santini
image
Petar Santini
image
Petar Santini
image
Petar Santini
image
Petar Santini
image
Petar Santini
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 18:48