StoryEditorOCM

Vrdoljak: Kampanjom ćemo objasniti da Hrvatska raste

Piše PSD.
11. rujna 2015. - 17:10
Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak (HNS) izjavio je u petak kako će predizborna kampanja biti kao i svaka druga, ali kako će on dati sve od sebe da građanima objasni da Hrvatska raste, a da je alternativa povratak na staro.

"Ja ću sigurno dati sve od sebe da objasnimo hrvatskim građanima da Hrvatska raste, a da je alternativa povratak na staro", rekao je Vrdoljak upitan misli li da je kampanja počela dosta prljavo.

"Tip kampanje...vrijeme će pokazati. Jedan tjedan će biti stručna, drugi tjedan politička, ali u zadnjih godinu dana antikampanja protiv Vlade je bila daleko ispod struka. I to trebaju građani vidjeti, da će to biti model funkcioniranja ako dođemo na staro", rekao je Vrdoljak koji je sudjelovao na otvaranju logističkog, distributivnog i komercijalnog centra Zagrebačke pivovare u Zaprešiću.

Rekao je kako će ova kampanja biti kao i svaka druga, neće biti ništa posebno stručna, niti posebno bezobrazna. "Ali ja ću dati sve od sebe da istina pobijedi, a to je da Hrvatska raste i da nema povratka na staro", istaknuo je Vrdoljak.

(H)
Foto: Goran Mehkek / CROPIX 
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 09:34