StoryEditorOCM
ZdTubeSEKSIPILNIJI VIDEO DANAS NEĆETE VIDJETI

Pogledajte kako je nastao ekskluzivni Autoklub kalendar za 2020.

Piše Branimir Hitrec / Autoklub
9. siječnja 2020. - 18:19
kalendar

Dok se autoindustrija bori protiv CO2, Auto klub je odlučio lupiti kontru i dodatno zagrijati atmosferu. Ne samo s dva atraktivna, ali nimalo ekološka sportaša, nego i s dvije vruće ljepotice. Čim su djevojke ušetale u studio višak odjeće je nekako spontano kliznuo s njihovih tijela i čarolija je mogla započeti.

Renata SopekNives Celzijus i mnoge druge nekoć anonimne, a danas slavne ljepotice, šira javnost prvi je put upoznala na stranicama Auto kluba.

Njihovim stopama sad su krenule dvije atraktivne djevojke koje smo zapazili na zagrebačkom Adventu. I na našu – a vjerujemo i vašu sreću - uspjeli ih nagovoriti da krase Autoklubov kalendar za 2020. s kojim već tradicionalno častimo vjerne čitatelje.

Pokazalo se da nismo pogriješili. Čim su djevojke ušetale u studio višak odjeće je nekako spontano kliznuo s njihovih tijela i krenula je čarolija koju je zabilježio fotograf Mario Kučera.

Kako Kučeru krasi istančan osjećaj za lijepo nije mu teško pala niti naša zamisao da djevojkama pridružimo dva iznimno atraktivna automobila i tako ostanemo vjerni našoj dugogodišnjoj tradiciji koja nalaže da uz vruće djevojke uvijek idu i dobri komadi hladnog lima.

Ovaj put izbor je pao na jedan od tek 799 proizvedenih primjeraka Ferrarija F12 Berlinetta TDF, brutalnu supersportsku jurilicu sa 769 KS spremnu stotku dohvatiti za 2,9 sekundi, napravljenu u čast utrke Tour de France. I to one automobilske, na kojima je pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća čak četiri puta pobjeđivao Ferrari 250 GTO Berlinetta.

Pa i šire. Ukratko, uživajte u mjesecima pred nama u novoj 2020. Ako je suditi prema viđenom na kalendaru, baš svaki će biti za peticu...

19. travanj 2024 05:50