StoryEditorOCM
ZdTubeVIRTUALNI INTERVJU

‘Lijepo je biti kod kuće‘: Meghan Markle progovorila o povratku u SAD, gdje je pokraj Santa Barbare kupila ogromno imanje

Piše Hina
16. kolovoza 2020. - 20:21

Meghan Markle je u petak rekla da joj je drago što se vratila u Sjedinjene Države u kojima se namjerava angažirati protiv rasizma i zalagati za pozitivne promjene u svojoj domovini.

Markle i njezin suprug britanski princ Harry preselili su se u SAD nakon što su u siječnju objavili da napuštaju britanske kraljevske dužnosti.

Vojvotkinja od Sussexa kazala je da je bilo strašno vratiti se u trenutku kad je bio ogoljen američki rasizam nakon smrti crnca u policijskim rukama u svibnju.

No, njezini su se osjećaji promijenili kad su se zemljom proširili prosvjedi i počeli odjekivati crni glasovi koji su progovorili o desetljećima diskriminacije.

"Prešli su iz tuge u veliku inspiraciju jer vidim da se stvari okreću. Radujem se što ću moći iskoristiti vlastiti glas za promociju, što u posljednje vrijeme nisam bila u mogućnosti učiniti", kazala na virtualnom skupu koji je organizirala nova medijska, neprofitna organizacija The 19th* u kojoj su većina zaposlenika žene.

Princ Harry i njegova supruga Meghan kupili su i uselili se u novi dom u Montecitu pokraj Santa Barbare, skupom obalnom gradu sjeverno od Los Angelesa.

19. travanj 2024 18:00