StoryEditorOCM
Zadar plusNA ŠTULIĆEVOM TRAGU

Zadranin Marko Nakić Njake izbacio novu pjesmu: "Radi se o zvuku koji bi mogao privući publiku koja je uživala u glazbi Novog vala"

Piše Zadarski.hr
27. prosinca 2023. - 21:08

Nakon godinu i pol dana i premijerne pjesme "Takve kao ti"  pred vama se nalazi nova pjesma koju je skladao i otpjevao poznati zadarski glazbenik Marko Nakić Njake. Na pjesmi "Aveti" uz Njaku su radili i ostali zadarski glazbenici kao što su Predrag Ćosić Ćoso, Frane Brajković i Dino Mužanović. Autor teksta je Hrvoje Bajlo, dok aranžman, produkciju, miks i mastering potpisuju Predrag Ćosić Ćoso i ostali članovi Njakinog glazbenog tima. 

Pjesma je u posljednje tri i pol godine snimana u studiji "Digital Media Lab" u prostorijama bivšeg kina "Callegro" iznad kluba "Guma" kao i na drugim lokacijama u Zadru.  Nove Njakine pjesme bi svjetlo dana trebale ugledati vrlo brzo, možda već do ljeta 2024. godine. 

-I ova pjesma zvuči jako dobro. Dugo smo rasili na njoj i iskreno se nadam da će se svidjeti onima koje zanima ovaj tip glazbe i onima kojima se svidjela i pjesma Takve kao ti. Sve je snimano uživo i radi se zvuku koji bi mogao privući publiku koja je uživala u glazbi Novog vala. To je taj đir, govori Njake koji je na zadarskoj, ali i široj balkanskoj glazbenoj sceni najpoznatiji kao najvjerniji interpretator Branimira Štulića i njegovog benda Azre.

 

 

01. srpanj 2024 10:59