StoryEditorOCM
Zadar plus"EN KARANTOGUE"

Sedam Zadranki, razasutih po svijetu, sponatno snimile poznati hit Tonija Cetinskog i raspjevale internet 

Piše Matea Gugić
5. travnja 2020. - 19:30

Kraćenjem vremena u karanteni, sedam Zadranki razasutih po svijetu, stvorilo je jedan pravi mali pokret pozitive na društvenim mrežama.  Iz grupnih video razgovora mobitelima spontano je nastalo nešto što ih nikad nije učinilo bližima nego sad, kad su toliko fizički daleko.

Sestre pjevačice Ivana Radovniković Marković i Antonia Radovniković, poznata glumica Tihana Lazović i njezina sestra Tajana Lazović te prijateljice Ivana Vučenović, Anja Lazić Akaratovići i Glorija Zrilić Buterin odlučile su zapjevati hit Tonija Cetinskog  „Nek te zagrli“  te tako malo uljepšati sebi, ali i drugima ove teške dane u izolaciji.

- Naša je relacija Zadar - Zagreb - Beograd - Beč - Barcelona i internet. Sve je počelo uobičajenom pričom, a završilo pjesmom, što nije ni neko iznenađenje poznavajući nas koje koje smo čitav svoj život, na različite načine, povezane s glazbom, a međusobno se sve znamo od još djetinjstva – rekla nam je Antonia koja već nekoliko godina živi i radi u Barceloni.

Kako su same naglasile, bez ikakvih probi i profesionalne opreme, zajedno su zapjevale njima neke od najdražih pjesama iz djetinjstva i vratile se mislima u neka neopterećenija vremena, prije korone. Ovu su odlučile i snimiti te objaviti. 

image
I ime je, baš kao i pjemsa, došlo spontano
Yt Screenshot


- Vjerojatno je baš to i razlog zašto se toliko ljudi poistovjetilo s nama kada smo ovu snimku i pustile u javnost. Obradu pjesme pohvalio je i sam Toni Cetinski kojemu smo, kako nam je rekao, uljepšale dan - otkrila nam je Antonia.

Poslušajte kako zvuči novi on-line bend ovih sedam talentiranih Zadranki kojeg su simbolično nazvale „En Karantogue“ i dopustite da i vama uljepšaju dan.  

16. travanj 2024 19:17