![](http://www.jutarnji.hr/dobrahrana/recepti/sparoge.jpg/3486650/alternates/FREE_580/sparoge.jpg)
Berislava Picek / EPH
Zelene, bijele ili ljubičaste šparoge sjajne su u juhi te kuhane i poslužene s maslacem i mladim kuhanim krumpirom, a punoća njihova okusa ostvaruje se u kremastom rižotu - donosi prilog Dobra hrana Jutarnjeg lista.
Čekali smo ih kao ozeblo sunce i konačno dočekali. Nisu jeftine, no tko ih je ikada brao zna da vrijede tih novaca, a i taj si užitak treba priuštiti barem jednom godišnje, sada kad im je sezona, a ona pak traje oko mjesec dana. Za vas smo pripremili 18 provjerenih recepata sa šparogama za gotovo cijeli mjesec uživanja u njima!
Berislava Picek / EPH
Marko Miščević / Hanza Media
Mario Kučera / Hanza Media
Mario Kučera / Hanza Media
Mario Kučera / Hanza Media
Mario Kučera / Hanza Media
Mario Kučera / Hanza Media
Mario Kučera / Dobra hrana
Mario Kučera / Hanza Media
Mario Kučera / Hanza Media