StoryEditorOCM
Zadar plusNA DOHVAT RUKE

Novi IKEA Studio za planiranje započeo s radom u Zadru

Piše PROMO
19. rujna 2024. - 14:47

U četvrtak, 19. rujna, u Zadru je s radom započeo IKEA Studio za planiranje, na adresi City Park Zadar, Ulica 4. gardijske brigade 1, kojim IKEA Hrvatska želi svoja rješenja i usluge učiniti još dostupnijima i pristupačnijima što većem broju kupaca u Hrvatskoj.

U IKEA Studiju za planiranje kupcima su na raspolaganju IKEA stručnjaci za planiranje i organizaciju prostora koji će im pružiti kompletnu uslugu savjetovanja za opremanje domova te podršku u planiranju prilagođenih IKEA rješenja za dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu i kupaonicu.

image

IKEA Zadar

/Slobodna Dalmacija

“Pored planiranja i savjetovanja, kupci i posjetitelji u IKEA Studiju mogu vidjeti izložbena rješenja i inspirirati se oko uređenja doma. Ujedno mogu od naših djelatnika doznati sve o IKEA proizvodima, rješenjima i uslugama, a sve to blizu svoga doma ili mjesta na kojem rade. Zadarski IKEA Studio za planiranje dio je našega plana za dalju ekspanziju u Hrvatskoj”, rekla je prilikom otvorenja Davorka Pazanin, direktorica tržišta IKEA Hrvatska.

image

IKEA Zadar

/Slobodna Dalmacija

U novootvorenom IKEA Studiju za planiranje bit će moguća i kupovina određenog broja artikala, dok je za narudžbe dostupan cijeli IKEA asortiman koji se prodaje na hrvatskom tržištu.

image

IKEA Zadar

/Slobodna Dalmacija

Radno vrijeme bit će od ponedjeljka do subote 09:00-21:00 sati, dok će tijekom listopada, studenog i prosinca biti otvoren i nedjeljom. Za samo planiranje, koje obično traje oko dva sata, potrebno je unaprijed se naručiti putem mrežne stranice IKEA.hr.

Nakon splitskog, otvorenog prije tri godine, IKEA Studio za planiranje u Zadru drugi je u Hrvatskoj. Uz njega kupcima na raspolaganju ostaje i IKEA Dostavni centar koji posluje na adresi Murvica IK 2. U IKEA Dostavnom centru kupci će tako i dalje moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine, kupili ih u robnoj kući IKEA Zagreb ili naručili nakon planiranja u novom IKEA Studiju za planiranje.

image

IKEA Zadar

/Slobodna Dalmacija
19. rujan 2024 14:48