StoryEditorOCM
Zadar plusTIJELO ZA DESETKU

Ni pandemija nije spriječila Zadranku Vanju Tokić da ode na Svjetsko prvenstvo u bodybuildingu, pripremala se vrijedno cijelo vrijeme na Višnjiku!

Piše Žeminea Čotrić
9. rujna 2020. - 09:34

Zadranka Vanja Tokić odlazi na Svjetsko prvenstvo u bodybuildingu. Ni pandemija koronavirusa ovu svestranu Zadranku nije omela na svom putu prema uspjehu. Svjetsko prvenstvo u bodybuildingu održat će se u Sloveniji, u Brežicama 19. rujna. Vanja će nastupiti u tri kategorije: sport model, fitness model i fitness model plus 40. Ovo natjecanje bilo je planirano u lipnju, ali je zbog pandemije odgođeno za rujan.

Podsjetimo, Vanja je na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu osvojila tri pehara u kategorijama sport model, fitness model small i fitness model 35+. Svi natjecatelji koji su dobili pozivnicu za sudjelovanje, moraju imati negativan test na COVID. U Sloveniju putuje s ocem, Zoranom Tokićem, trenerom i predsjednikom bodybuilding kluba Hulk iz Zadra. Tokić će također nastupiti i to u kategoriji 60+.

Vanja kaže kako je cijelo vrijeme trenirala i održavala formu te da je zadovoljna postignutim. Cilj joj je ponoviti prošlogodišnji uspjeh. Ističe kako joj je od samog početka najveća podrška obitelj i prijatelji te da bez njih ništa ne bi moglo biti moguće.

Držimo joj fige!

20. travanj 2024 14:56