StoryEditorOCM
Zadar plusZA PRVI PLES

Nakon glazbene pauze, zadarska pjevačica Sanella predstavlja pjesmu "Tvoja mlada" koju je napisao Rudolf Dvorski

Piše Zadarski.hr
6. svibnja 2024. - 15:26

Nakon glazbene pauze, zadarska pjevačica Sanella predstavlja pjesmu „Tvoja mlada“ za koju kaže da je savršena za prvi ples na vjenčanjima.

"Za pjesmu ‘Tvoja mlada‘ moram reći da je došla u pravo vrijeme, u prave ruke pjevačice koja ju je znala iznijeti, baš onako kako i treba. Pjesma govori o jednom posebnom danu koji sanjaju sve djevojke, ali najbolje je poslušati i sve će biti jasno", poručio je autor pjesme Rudolf Dvorski.

Ivan Popeskić aranžmanom je zaokružio pjesmu, a Sanella, koju je ova pjesma osvojila na prvu, poručuje da je uživala u snimanju te da je veoma zadovoljna ovom glazbenom pričom koja će zasigurno naći svoje mjesto kao dio repertoara na vjenčanjima, najromantičnijem i najvažnijem danu dvoje zaljubljenih i tako upotpuniti taj dan.

Iz Sanellinog spota i ovog je puta stao Jerko Marić koji je poručio: "Završili smo naš četvrti spot, ali ovo je najbolja pjesma do sada! Baš sam sretan što sa Sanellom opet surađujem, što smo opet snimali spot i nadam se da će ova pjesma naći svoje mjesto na pirovima, da će ljudi s njom sretno ulaziti u brak".

Spot je sniman na čarobnoj lokaciji kraj crkvice Svetog Duha koja se nalazi nedaleko od Posedarja.

U svojoj pjevačkoj karijeri Sanella je nastupala na brojnim festivalima poput Melodija Jadrana, Zadarfesta, Melodija Mostara, pa sve do manje razvikanih festivala, te je često osvajala i nagrade, što publike, što žirija. Surađivala je i imala duete s Ivicom Sikirićem Ićom, Ivanom Ivom Županovićem, Zoranom Jelenkovićem, te s autorima poput Rudolfa Dvorskog, Marka Tomasovića te Kristijana Rahimovskog, a tako i s producentima poput Nikše Bratoša, Ante Gašpardija te Filipa Gjuda.

Iza nje je i uspješna manekenska karijera te zbirka poezije „Prst sudbine“. No, kako kaže, glazba joj je ipak najveća ljubav, a nova će pjesma "Tvoja mlada" zasigurno osvojiti mnoge.

 

14. listopad 2024 15:10