StoryEditorOCM
Zadar plusTESNA KOŽA

Kad zatrešte cajke, ona će biti u eteru: seksi Bibinjka Paula Sikirić pojačanje je narodnjačkoj radio postaji oko koje se već lome koplja!

Piše PSD
2. svibnja 2018. - 10:50
Izrezak_cajka.JPG

 

Svi Hrvati željni 'cajki' uskoro će doći na svoje. Kad ih već naveliko slušaju, dobit će i radio postaju namijenjenu samo njima: Extra FM bit će radio na kojemu će se puštati 'sve ono što ne prolazi na narodnome', a prema najavama bit će uključeni kako strani, tako i domaći hitovi te vrste - javlja Slobodna Dalmacija.

To znači da nema folk melosa koji bi tu bio zabranjen, od Mile Kitića, preko Cece i Karleuše, sve do hitova Maje Šuput i Nede Ukraden. 

Kad kažemo da su se koplja već slamala oko pojave ove stanice, ne pretjerujemo: nacija se digla na noge, ljuta i bijesna što će 'morati' slušati tako nešto na domaćim postajama, kada već 'moraju' s ekipom izlaziti na mjesta gdje sviraju.

Jer odjednom je nestalo i 'normalnih' mjesta za izlaske, pa su neki jadni primorani - na cajke. Protiv svoje volje, naravno, a isto tako će i iz automobila uskoro zatreštati svima mrska vrsta glazbe.

Možda neki mišljenje promijene kada saznaju tko će zasjesti na stolac u 'cajka studiju'. Jedna od najseksi Hrvatica, prema brojnim izborima ljepote (ništa službeno, muško mišljenje), atraktivna voditeljica Ecija Ivušićuskoro bi se trebala prebaciti s CMC televizije upravo na Extra FM, šuška se. Informaciju su donekle potvrdili i neki domaći portali, a voditeljica se i sama 'izletjela' jednom objavom...


Društvo bi joj trebala praviti zgodna Zadranka (Bibinjka, točnije, sa zadarskom adresom) Paula Sikirić, prenosi večernji.hr. Paula Sik, kako voli da ju zovu, zasjest će za mikrofon radija specijaliziranog za cajke, nakon što je iskustvo prikupila kao 'Mala sestra' vodeći emisije u sklopu Big Brothera.
 


A dok emisije ne krenu u eter, a narodni hitovi ne zasviraju, cure se druže i privatno, na raznim događajima. "Svaka plavuša treba svoju brinetu", napisala je tako Ecija jednom prilikom, na što su ih pratitelji nazvali "partnericama u zločinu". 

Čini se da su bili bliže istini nego što su mogli pomisliti, budući da je nemali broj ljudi na sličan način prokomentirao novu radiopostaju.

 

26. lipanj 2024 15:32