StoryEditorOCM
Zadar plusZADARSKI DUO

Jure Brkljača i Sanella udružili glasove u "Srići" čije riječi potpisuje autor brojnih hitova, Rudolf Dvorski

Piše Zadarski.hr
15. listopada 2024. - 09:45

Za sve one kojima treba malo više "Sriće" ove jeseni, Jure Brkljača i Sanella imaju savršen hit!

Njihova nova pjesma "Srića" donosi zaraznu melodiju i mediteranski ugođaj koji će vas odmah osvojiti.

Autor pjesme je Rudolf Dvorski, a aranžman je djelo Ivana Popeskića. Zajedno su stvorili pozitivnu energiju kojoj je teško odoljeti, a cijelu priču upotpunjuje spot u režiji Tonija Lekića.

Glazbena povezanost u novom hitu "Srića"

Jure i Sanella odmah su pronašli zajednički glazbeni jezik tijekom stvaranja singla "Srića". Jure se nada da će slušatelji osjetiti emociju koju su oni osjećali prilikom snimanja, dok je Sanella istaknula da se savršeno pronašla u stihovima pjesme i energiji koju zrači. Pjesmu je napisao Rudolf Dvorski, a producent Ivan Popeskić dao je aranžmanski doprinos, stvarajući savršen spoj koji su glazbenici oduševljeno predstavil

Zadarski autor brojnih hitova

Jure se također osvrnuo na suradnju s Rudolfom Dvorskim, autorom pjesme, kojeg iznimno cijeni: "Zadovoljstvo mi je surađivati s Rudolfom Dvorskim iz Zadra, s kojim već duže vremena planiram snimiti pjesmu jer sam odrastao na njegovim pjesmama i smatram da je jedan od naših najtalentiranijih autora." Rudolf Dvorski autor je većine diskografije Ivice Sikirića Iće, a njegove pjesme izvodili su brojni izvođači, uključujući Giuliana, Mladena Grdovića, Tomislava Bralića i klapu Intrade, klapu Cambi, klapu Iskon,  Alena Vitasovića...

Nevrijeme ih nije zaustavilo

Vizualni identitet pjesme upotpunio je spot u režiji talentiranog Tonija Lekića, a ni nevrijeme ih nije moglo zaustaviti. 

- Scenarij smo doslovno morali mijenjati dan prije snimanja jer je vrijeme potpuno podivljalo – pljuskovi, blato, teško prohodan teren, sve smo to prošli - otkriva Lekić.

 - No, upravo nam je to dalo dodatnu motivaciju! Sanellin veliki osmijeh, Jurina smirenost i energija koju je unio cijeli tim pomogli su da sve prepreke prebrodimo. Htio sam pokazati da nam ne trebaju sunce i plaža da bismo dočarali radost i zadovoljstvo – srića je u očima, na licu i u glasu. Siguran sam da će publika osjetiti tu atmosferu - zaključio je.

 

15. listopad 2024 18:24