StoryEditorOCM
ViralKONAČNI REZ

Želite znati kako izgleda vila u Barceloni u kojoj su Shakira i Pique proživjeli najstrastvenije godine? Otkrili je španjolski mediji, prodaje se za cca 12 milijuna funti

Piše PSD
15. studenog 2022. - 11:21

Pjevačica Shakira i njezin bivši partner, španjolski nogometaš Gerard Pique, postigli su dogovor o koracima nakon razlaza, pa su se tako dogovorili i da prodaju svoju spektakularnu vilu u Barceloni, u kojoj su živjeli zajedno.

Par je prošlog tjedna postigao sporazum o starateljstvu, prema kojemu će Shakira preseliti u Miami s njihova dva sina Milanom i Sashom.

Mediji sada prenose i kako je par odlučio prodati kuću u kojoj su zajedno živjeli, predviđa se za cijenu između 10,5 i 12 milijuna funti.

Vila u kojoj su Shakira i Pique proživjeli svoje najstrastvenije godine, a koja se prostire na 380 metara kvadratnih, nalazi se u elitnom kvartu Esplugues de Llobregat, području s raskošnim privatnim vilama, udaljenom od centra Barcelone pola sata vožnje.

Fotografije bivšeg doma bivšeg slavnog para osvanule su na Twitter profilu Socialite, dajući uvid u unutrašnjost kuće, čiji izgled zanima mnoge.

Vidi se da je par volio dizajn u neutralnim bojama i moderan namještaj, a glavni adut je spektakularni pogled na grad.

U posjedu vile je i mali nogometni teren, glazbeni studio te teretana.

Nekadašnji par često je dijelio fotografije i videozapise iz svog doma.

Inače, Pique trenutno živi u penthouseu sa svojom novom djevojkom Clarom Chiom Marti, dok Shakira boravi u obiteljskoj kući s roditeljima. Očekuje se da će pjevačica preseliti u Miami početkom iduće godine. 

image
Josep Lago/Afp
image

Shakira i Gerard sa sinom Milanom snimljeni 2014.

Lluis Gene/Afp
image
Pierre-philippe Marcou/Afp
image
Jb Lacroix/Full Picture Agency Via Afp
01. lipanj 2024 16:26