StoryEditorOCM
ViralZAKOTRLJALO SE...

Supruga Beckhamovog sina ispričala zašto nije nosila Victorijinu haljinu na svom vjenčanju, nogometaš poludio na ovo! Poslao poruku Brooklynu

Piše K. Petrinović/Gloria
30. rujna 2022. - 22:06

Upozorenje je stiglo, jasno, čvrsto i nedvosmisleno izgovoreno: "To se ne radi, nikad u našoj obitelji!"

Tim je riječima legendarni nogometaš David Beckham poslao jasnu i nedvosmislenu poruku sinu Brooklynu Beckhamu i snahi Nicole Peltz povodom intervjua američkoj Graziji.

U njemu je Nicole Peltz prvi put progovorila o svadbi, medenom mjesecu i pripremama za vjenčanje s Brooklynom Beckhamom, na kojem - na čuđenje mnogih - nije odjenula kreaciju svoje svekrve, modne dizajnerice Victorije Beckham, premda se toga dana presvlačila čak tri puta, prenosi Gloria.

"Što se vjenčanja tiče, sve sam dogovarala sa svojom majkom Claudijom i stilisticom Leslie Fremar, bivšom modnom urednicom američkog Voguea i direktoricom odnosa s celebrity klijentima u Pradi.

Naša je zajednička velika želja bila da jedna od vjenčanih haljina bude kreacija atelijera Victorije Beckham, ali da to bude unikat izrađen po našim idejama.

Obratili smo im se s tom željom, ali nas idućih nekoliko dana nitko nije kontaktirao, odgovora jednostavno nije bilo. Na kraju je Victoria nazvala moju majku i objasnila joj da je to neizvedivo" - izjavila je Nicole Peltz i objasnila da nikada nije namjeravala povrijediti ičije osjećaje, o čemu se počelo spekulirati čim se saznalo da na svom vjenčanju nije nosila haljinu s potpisom Brooklynove majke.

image

Nicola i Brooklyn Beckham u kolovozu u Los Angelesu

Michael Tran/Afp


A da su odnosi između dvije obitelji blago rečeno zategnuti pokazao je i raspored sjedenja na svadbi, jer članovi obitelji Peltz i Beckham nisu bili smješteni za istim stolom.

Osim toga Beckhamovi se nisu pridružili mladencima niti na jahti s kojom su se zaputili na medeni mjesec u Italiju, za razliku od mladenkinih roditelja, te braće Bradleyja i Diesela.

Mogući razdor u obitelji Beckham potvrdila je i izjava Brooklyna Beckhama kojem je, kako je rekao, supruga prvi i najavažniji prioritet.

"Ne želim je vidjeti uzrujanu nikad. Držim joj leđa sto posto, baš kao i ona meni, sve važne odluke donosimo zajednički", izjavio je Brooklyn Beckham.

No, takve riječi se kose s nepisanim pravilima ponašanja Beckhamovih, kojima je njihova obitelj jedina i uvijek na prvom mjestu.

Zato se pranje prljavog rublja u javnosti u toj obitelji oduvijek smatralo nezamislivim i prešutno zabranjenim.

image
Cristina Quicler/Afp

No, Nicola Peltz, nova članica obitelji, 27-godišnja supruga Brooklyna Beckhama i snaha Davida i Victorije Beckham, ta pravila očito tek treba usvojiti, ili se naprosto neće povinuti nepisanim pravilima i protokolima.

image

Presretni tata David s djecom, sinovima Romeom i Cruzom, te kćeri Harper, svojom mezimicom

Daniel Leal/Afp

Ipak, raskol zasad nije dovoljno dubok da bi se razmatrale radikalnije posljedice, članovi obje obitelji, kako je najavljeno, okupit će se na pariškom Tjednu mode na predstavljanju kolekcije Victorije Beckham, koja je zakazana 30. rujna, piše Gloria.

image

Brooklyn, David i Victoria Beckham 2018. u Londonu

Daniel Leal/Afp
image

Brooklyn i David Beckham na svjetskoj premijeri "Our Planet"  u Londonu, 2019.

Niklas Halle‘n/Afp
image

U društvu današnjeg kralja Charlesa III, tada princa

John Sibley/Afp
image

David i Brooklyn Beckham na New York Fashion Weeku

Eduardo Munoz Alvarez/Afp
image

Romeo i Brooklyn Beckham

Euan Cherry/Nurphoto Via Afp
image
Mehdi Taamallah/Nurphoto Via Afp
image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz snimljeni na izlasku iz hotela Ritz u Parizu

Mehdi Taamallah/Nurphoto Via Afp
22. travanj 2024 17:33